Johnny Depp revine luni în faţa juraţilor pentru a fi examinat de avocaţii fostei soţii

Johnny Depp revine luni în faţa juraţilor pentru a fi examinat de avocaţii fostei soţii

Celebrul actor Johnny Depp revine luni în faţa juraţilor pentru a răspunde întrebărilor avocaţilor fostei sale soţii, Amber Heard, în procesul pe care starul de la Hollywood l-a deschis împotriva acesteia, transmite Reuters.

Johnny Depp, 58 de ani, a chemat-o în instanţă pe Amber Heard, 36 de ani, solicitând 50 de milioane de dolari despăgubiri de la actriţa care l-a acuzat de abuzuri în perioada de aproape 2 ani cât a durat mariajul lor. Starul seriei "Pirates of the Caribbean" susţine că Amber Heard este cea care a devenit violentă în relaţia lor.

Heard, cunoscută pentru rolurile din "Aquaman" şi "Justice League", i-a răspuns lui Depp deschizând la rândul său un proces în care solicită daune de 100 de milioane de dolari, susţinând că actorul i-a pătat renumele pentru că a susţinut că este o mincinoasă.

Săptămâna trecută avocaţii lui Amber Heard au prezentat în instanţă o serie de e-mail-uri şi alte mesaje pe care Johnny Depp le-a trimis lui Heard şi unor prieteni şi membri ai familiei şi care sunt presărate cu injurii şi descrieri vulgare.

Într-un mesaj trimis actorului Paul Bettany în 2013 Depp scria: "Hai să o înecăm şi apoi să o ardem" şi respectiv "După aia o să-i ... cadavrul ars ca să fiu sigur că e moartă".

Johnny Depp a răspuns că "nu este mândru de limbajul pe care l-a folosit la nervi".

Actorul a depus mărturie că Amber Heard era cea care apela la violenţă fizică în timpul certurilor dintre ei, îmbrâncindu-l sau pălmuindu-l. Într-o astfel de ceartă Amber Heard ar fi aruncat cu o sticlă de vodcă spre Depp, lovindu-l în mână şi rănindu-l la un deget.

Într-un alt proces, pe care Amber Heard l-a deschis în Marea Britanie, actriţa a negat că ar fi aruncat o sticlă spre Johnny Depp dar a recunoscut că a aruncat cu obiecte spre acesta doar ca să scape atunci când actorul o bătea şi că o dată l-a lovit cu pumnul pentru că se temea că Depp îi va împinge sora pe scări.

La rândul său, Johnny Depp a susţinut că nu a lovit-o niciodată pe Amber şi că nu a lovit vreodată o femeie în general. El a acuzat-o pe Amber de defăimare după ce aceasta a scris un articol, publicat de Washington Post în decembrie 2018, în care care actriţa se descria drept o supravieţuitoare a violenţei domestice. În articol nu era menţionat numele lui Depp, dar avocatul său a declarat în faţa instanţei că este clar la cine făcea trimitere articolul respectiv. Divorţul celor doi a fost pronunţat în 2017.

Johnny Depp, unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood, a susţinut că aceste acuzaţii l-au costat "totul". A fost abandonat proiectul unui nou film al seriei "Pirates of the Caribbean" şi şi-a pierdut rolul din seria "Fantastic Beasts" a cărei acţiune se petrece în universul "Harry Potter".

De cealaltă parte, avocaţii lui Amber Heard au susţinut că actriţa nu a făcut decât să spună adevărul şi că opinia ei, dezvăluită în articolul publicat de Washington Post, este apărată de Primul Amendament al Constituţiei americane. De asemenea, ei au susţinut că actriţa a fost atacată fizic şi sexual de Johnny Depp care consuma abuziv alcool şi droguri.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…