Jon Bon Jovi a dat 19 milioane de dolari pe un apartament de lux la New York

Jon Bon Jovi a dat 19 milioane de dolari pe un apartament de lux la New York

Artistul american Jon Bon Jovi a plătit 19 milioane de dolari pentru un apartament de lux în Greenwich Village, un cartier select din orașul New York situat în Manhattan, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Caracteristicile acestui apartament l-au convins fără îndoială pe cântăreț să se mute în inima Manhattan-ului.

Apartamentul de 367 metri pătrați are o vedere excelentă la râul Hudson — care traversează orașul — prin geamurile mari și luminoase. Locuința este compusă din patru camere, patru săli de baie, o sufragerie cu două balcoane imense și un lift care se deschide direct în apartament.

Cartierul Greenwich Village este unul dintre cele mai scumpe din Manhattan.

Sursa foto: Trulia / architecturaldigest.com

Potrivit informațiilor primite de Wall Street Journal, Bon Jovi va locui într-un imobil dotat cu o sală de fitness, garaj privat, o piscină de 25 de metri, o sală de proiecții și inclusiv un simulator de golf.

Printre vecinii săi se numără directorul executiv al Starbucks, Howard Chultz, care a cumpărat la începutul anului un apartament situat la ultimul etaj, în valoare de 40 de milioane de dolari.

Sau celebrul Michael C. Hall, cunoscut din serialul Dexter, care locuiește într-un apartament pentru care a plătit anul trecut 4,3 milioane de dolari.

Sursa foto: Trulia / architecturaldigest.com

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina