Jos chiloții de pe curva PSD!/„Pe Savonea și Iordache i-am găsit în anticameră la Dăncilă, la Guvern”

Jos chiloții de pe curva PSD!/„Pe Savonea și Iordache i-am găsit în anticameră la Dăncilă, la Guvern”

Jos chiloții de pe curva PSD!/„Pe Savonea și Iordache i-am găsit în anticameră la Dăncilă, la Guvern”. 

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, anunta ca fosta sefa a CSM, Lia Savonea, si deputatul PSD Florin Iordache erau/sunt in relatii stranse. Ea i-a vazut pe cei doi, impreuna, in anticamera fostului premier PSD Viorica Dancila.

„De multe ori Savonea stia inaintea mea cand erau sedintele de guvern! Oare cine ii spunea?? Tin’ sa fie, tin’ sa fie? Prima data cand am vazut-o pe doamna Savonea era in anticamera biroului doamnei Dancila (eu eram vicepremier si revenisem dintr-o deplasare externa)… Savonea era impreuna cu Iordache!”, a scris Birchall pe Facebook, relatand presiunile la care era supusa pentru ca dorea sa desfiinteze Sectia Speciala.

Lia Savonea este in continuare membra a CSM.

„Imi aduc aminte ca presedinta CSM ma urmarea si stia cand sunt sedintele de Guvern, eu neavand secretar de stat trebuia sa merg eu la sedintele de Guvern, si incerca sa puna atunci sedinta CSM doar, doar o sa se lipseasca de votul meu pentru ca era evident ca votul meu a fost impotriva unei anumite persoane pentru ca eu nu consider ca avea bune intentii”, a explicat anterior Birchall intr-un interviu pentru Press Hub, referindu-se la Sectia Speciala si la tentativele Liei Savonea de a o instala de Adina Florea in fruntea SIIJ.

De altfel, Birchall spune ca a avut parte de numeroase amenintari pentru ca nu era de acord cu Sectia Speciala.

 „Atatea minciuni se spun in continuare in spatiul public despre mine… De ce? Pentru ca am tinut piept borfasilor. Sunt anumite lucruri pe care nu pot sa vi le spun acum, dar va garantez ca in momentul in care sunt publice le voi face publice. Sunt anumite dosare in care eu, ca ministru al Justitiei, mi-am facut datoria de a respecta legea. Unora nu le convine. Sectia Speciala a fost obsesia unor persoane, de ce obsesia asta cu SIIJ?

(…) In declaratia mea de avere, in locul masinii o sa fie dauna totala. Masina mea a suferit un accident, partea buna este ca si sotul meu si copilul meu sunt foarte bine. Eu trebuia sa fiu in masina la momentul respectiv, era pe vremea cand eram ministru al Justitiei si erau bataliile alea complicate. Poate ca a fost un simplu accident, dar sa ai dauna totala la o masina destul de solida, un Volvo 4X4, lasa anumite semne de intrebare.

(…) Au fost foarte multe presiuni, inclusiv din zona privata, legata de SIIJ-ul asta. Se pare ca sunt foarte multe interese legate de aceasta sectie speciala. Nu pot sa-mi inchipui de ce mi se dadeau tot felul de telefoane si mi se spunea ‘las-o mai usor cu SIIJ-ul asta’. Nu am lasat-o mai usor”, a declarat Ana Birchall pentru Press Hub.

Nota redacției: Curva despre care facem vorbire în titlu este PSD.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

5 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”