Jucător transferat la FCSB din greșeală! Becali dă exemplul amatorismului total de la clubul roș-albastru

Jucător transferat la FCSB din greșeală! Becali dă exemplul amatorismului total de la clubul roș-albastru

În fotbalul adevărat, cluburile care se respectă transferă jucători în urma unor analize minuțioase, în care persoane angajate special află tot istoricul jucătorului dorit, de la performanțe, la accidentări ori chiar și ce mănâncă. La noi, FCSB a adus un jucător - Rachid Bouhenna - aterizat la vicecampioană după ce a fost confundat cu altul, ”unul cu coadă”. Rachid nici măcar nu are coadă!

La FCSB, jucătorii vin și pleacă pe bandă rulantă. Foto Sportpictures

Unul dintre fotbaliștii care l-au nemulțumit profund pe patronul vicecampioanei României este Rachid Bouhenna, transferat în vara acestui an de la CFR Cluj. Algerianul a ajuns, însă, la FCSB dintr-o eroare a lui Gigi Becali, omul de afaceri din fruntea clubului bucureștean. Patronul roș-albaștrilor a fost de acord cu aducerea acestuia deoarece credea că este vorba despre un alt fotbalist din Superliga, Erico, de la UTA!

Gigi Becali pusese ochii pe Erico, de la UTA, și a crezut că el este cel care urmează să vină la echipă. „Atunci, eu îl confundam cu ăla de la UTA, ăla cu coadă, cum îl cheamă? Erico, da. Îl confundam cu el. Bouhenna, Erico, nu știam eu, că nu mă uitam la meciuri. Am zis: «bine, mă, hai să-l luăm pe Bouhenna», a declarat Gigi Becali, potrivit Sport.ro.

„Mihai Stoica mi-a spus niște minciuni”

Patronul lui FCSB a explicat că managerul general Mihai Stoica a fost cel care a insistat, la sfaturile lui Mario Camora, pentru aducerea lui Bouhenna.

„Haruț va pleca, iar Bouhenna, la fel, nici nu știu de unde l-au scos. Eu nu aveam habar cine e Bouhenna, spunea MM despre el. Am zis de Bouhenna, bă, Petrescu era prost? De ce l-a dat afară Petrescu? «Vezi dom’ne că am vorbit cu Camora că l-a dat afară Petrescu că pasa din apărare, combina prea bine și nu îi convine lui Petrescu, că el vrea minge lungă, nu îi convine să se paseze».

Mi-a zis niște minciuni. Că e cel mai bun fundaș central cu care a jucat, că asta i-a zis Camora, mi-a spus MM”, a încheiat bulversant, dar grăitor pentru amatorismul din fotbalul românesc, Gigi Becali.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

5 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?