Jucătorul care renunță la frații Becali pentru a trece la impresarul lui Radu Drăgușin

Jucătorul care renunță la frații Becali pentru a trece la impresarul lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a bătut palma săptămâna trecută cu Tottenham după o tranzacție de 30 de milioane de euro, din care 5 bonusuri. A fost un „maraton” mediatic în care presa italiană, cea britanică și cea română s-au întrecut în a da ultimele informații despre cursul negocierilor internaționalului nostru cu unele dintre cele mai mari cluburi ale Europei. După ce apele s-au mai liniștit, un nou transfer e pe care să explodeze: cel al lui Dennis Man, unul dintre cei mai în vogă fotbaliști de la Parma.

Florin Manea a realizat cel mai mare transfer din fotbalul românesc. Foto Faceebook

Informațiile nu pot decât să ne bucure, mai ales că am fost martorii unei „secete” de câțiva ani până să se mai audă de vreun jucător român în fotbalul mare . Acum, „aripa” naționalei este urmărită îndeaproape de AC Milan și de AS Roma, care încearcă să-l aconteze pe Dennis pentru un transfer din vară, mai ales că la finalul sezonului prețul său ar putea să crească foarte mult.

Iar primul pas pe care îl va face românul este să renunțe la serviciile de impresariat ale fraților Becali și să-l aleagă agentul lui Radu Drăgușin, Florin Manea, în mare vogă după ce a dat lovitura cu jucătorul său la o formație din Top 5 Premier League.

Dennis Man e cel mai bun de la Parma în acest sezon. Foto Getty images

Dennis Man e cel mai bun de la Parma în acest sezon. Foto Getty images

Drăgușin a jucat 10 minute pentru Tottenham

Jurnalistul Giuseppe Emanuele Frisone a explicat, pentru Parma Live, că „prioritatea absolută a clubului emilian ar trebui să fie reînnoirea contractului lui Dennis Man. Înțelegerea expiră în 2025, iar dacă la Campionatul European va avea evoluții apreciate, Parma ar putea profita de cota de piață care îi va crește semnificativ, de aceea este importantă prelungirea înțelegerii”.

Revenind la ceea ce este sigur în acest moment, și anume transferul lui Radu Drăgușin, acestuia i-a sosit cartea verde, deci are drept de joc în Anglia. El a evoluat 10 minute în tricoul lui Tottenham duminică seara, în confruntarea din deplasare cu Manchester United, meci terminat 2-2. Ținut rezervă de antrenorul Ange Postacoglou, românul a fost trimis pe teren în minutul 85 și a avut o evoluție sigură, cu excepția ultimei faze, când a participat la o greșeală colectivă a apărării care era să o coste scump pe echipa londoneză.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?