Judecați voi! În loc să-i încătușeze pe candidații PSD care mituiesc electoratul din bani furați, DNA reține polițiști mituiți cu pizza!

Judecați voi! În loc să-i încătușeze pe candidații PSD care mituiesc electoratul din bani furați, DNA reține polițiști mituiți cu pizza!

Judecați voi! În loc să-i încătușeze pe candidații PSD care mituiesc electoratul din bani furați, DNA reține polițiști mituiți cu pizza!!

Prima zi oficial de campanie este caracterizata de un val de pomeni din partea PSD in Capitala. Primarii de sectoare si Gabriela Firea impart sute de mii de masti.

„Oamenii lui Gabriel Mutu impart acum la Lujerului masti cu numele edilului pe ele. Oamenii nu le accepta, le arunca.

Incepand cu 27 septembrie, Sectorul 6 va fi administrat onest, cu servicii pentru cetateni. Nu cu atentii electorale inainte de alegeri”, anunta USR PLUS.

De asemenea, Nicusor Dan a anuntat, joi seara, ca Gabriela Firea a atins „un nou nivel al josniciei politice” dupa ce aceasta a inceput sa distribuie 100.000 de masti in scolile din Bucuresti cu insemnele ei electorale.

„Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a atins in urma cu cateva ore un nou nivel al josniciei politice. Este o josnicie politica sa folosesti o criza medicala , este o josnicie politica sa folosesti vulnerabilitatea unor persoane pentru a-ti face campanie electorala.

Am vazut cutii cu masti, inscriptionate cu insemnele electorale ale Gabrielei Firea care urmeaza sa fie distribuite de functionari publici in scoli.

Din punct de vedere moral este o josnicie, din punct de vedere legal sunt cel putin trei legi care sunt incalcate. In primul rand, nu este permis oferirea de foloase materiale in campania electorala. In al doilea rand, este interzisa campania electorala in scoli. In al treilea rand, aceasta are o componenta penala, este interzisa utlizarea fucntiobarilor public in campania electorala”, a declarat Nicusor Dan.

Gabriela Firea a anuntat, joi, ca pesedistii au strans bani pentru a cumpara 100.000 de masti pe care le vor distribui in scolile din Bucuresti.

„Vin astazi cu o actiune cat se poate de concreta. Colegii mei mai tineri si seniorii au preferat sa stranga banutii, desi ii puteau folosi in alte scopuri, ca de exemplu pentru campania electorala sunt afise foarte, foarte scumpe puse in Bucuresti, dar noi am preferat sa cumparam 100.000 de masti pe care le vom da elevilor din Capitala.

Nu ne vom opri aici, vom dota cabinetele ASSMB cu masti pentru elevii care fie vin fara masti de acasa, fie le rup, fie se intampla altceva”, a anuntat Gabriela Firea.

DNA dă o lovitură „fulgerătoare” corupţiei. Trei poliţişti de la Rutieră, audiaţi pentru „luare de pizza"
Agenţi de circulaţie rutieră
Agenţi de circulaţie rutieră (Epoch Times România)

La prima vedere, cele două percheziţii par a nu fi în acelaşi dosar, lucru confirmat şi de surse ale Ziarului de Iaşi. În privinţa celor trei agenţi de la Biroul Rutier Iaşi, potrivit unor surse ale jurnaliştilor, aceştia ar fi comandat mâncare în valoare de 4.600 de lei, suma fiind şi prejudiciu în dosar. Doar unul dintre agenţi a fost reţinut aseară: Robert Barabas care a făcut 21 de comenzi la Mamma Mia a fost reţinut pentru 24 de ore pentru luare de mită, în timp ce ceilalţi doi, care au mâncat mai puţin, au fost puşi sub control judiciar. Este vorba despre Viorel Zaborilă care a dat doar o comandă, iar Cristian Lohan, a făcut cinci comenzi. Acesta din urmă este aproape de pensionare. Cei trei ar fi comandat mâncare, în special pizza, şi ar fi “păsuit” în trafic şoferii firmei Mamma Mia, care distribuiau clienţilor comenzi la domiciliu.

Articolul complet  aici.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante