Judecați voi! Primarul PSD de la Sectorul 4, odă pentru PNL la doar două săptămâni după ce a fost reales!

Judecați voi! Primarul PSD de la Sectorul 4, odă pentru PNL la doar două săptămâni după ce a fost reales!

Judecați voi! Primarul PSD de la Sectorul 4, odă pentru PNL la doar două săptămâni după ce a fost reales!

Daniel Băluţă, primarul PSD al Sectorului 4 din Capitală, i-a lăudat, vineri, pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă şi pe cel al Economiei, Virgil Popescu, pentru rolul lor în obţinerea unor investiţii americane de câteva miliarde de dolari pentru modernizarea Centralei Nucleare de la Cernavodă.

“Eficienţa politicii se măsoară în rezultate pentru oameni. Comunităţile aşteaptă de la cei aleşi soluţii, proiecte concrete care să le facă viaţa mai bună. Pe scurt, cu toţii trebuie să arate că se poate! Asta au făcut ieri [joi – n.r.], în SUA, miniştrii români Nicolae Ciucă (Apărare) şi Virgil Popescu (Economie). Pentru munca lor, tradusă în miliarde de euro pentru modernizarea reactoarelor 3 şi 4 de la Cernavodă şi întărirea securităţii României, îi felicit şi le mulţumesc!”, a precizat Băluţă pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, primarul social-democrat a susţinut că acesta este drumul pe care România ar trebui să meargă în continuare, adăugând că parteneriatul strategic cu SUA poate oferi ţării noastre stabilitatea şi predictibilitatea de care are nevoie în acest moment societatea românească.

“Aşa cum a arătat deja, Sectorul 4 al Capitalei nu va sta nepăsător în faţa acestei imense oportunităţi de dezvoltare economică şi vom găsi acele proiecte româno-americane care să consolideze comunitatea de business din zona de sud a Bucureştiului. Pentru că, în fond, acest lucru va însemna investiţii, salarii bine plătite, adică o viaţă mai bună pentru cei ce muncesc, iubesc şi trăiesc în sectorul 4”, a mai afirmat liderul PSD.

Remarcile lui Daniel Băluţă vin în contextul în care ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a anunţat, joi, că Washingtonul va finanţa proiectul de recondiţionare a unuia dintre cele două reactoare nucleare ale Centralei Nucleare de la Cernavodă, precum şi a clădirii în care se află cele două reactoare noi. Pentru acest proiect şi altele, Banca de Export-Import a Statelor Unite va oferi României un pachet financiar în valoare de 8 miliarde de dolari. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...