Judecați voi!/Toate declarațiile instigatoare ale șefilor Ciumei Roșii care au transformat medicii în torționari și spitalele în lagăre

Judecați voi!/Toate declarațiile instigatoare ale șefilor Ciumei Roșii care au transformat medicii în torționari și spitalele în lagăre

În momentul de față, dacă un medic sau un bolnav povestesc experiențele prin care au trecut, primesc zeci de înjurături și chiar amenințări. La acest lucru au contribuit din plin declarațiile făcute de liderii PSD și de aliații lor, relatează  Newsweek România .

Declarațiile prin care PSD a contribuit la instigarea oamenilor de a nu mai rspecta regulile de protecție față de epidemia de COVID-19 au făcute cu intenție, dar și din prostie.

Deputatul „Mitralieră” Cătălin Rădulescu 

„Eu am studiat şi ca medic chestiunea asta şi din punct de vedere al legalităţii şi a respectării drepturilor omului.  

Nu poţi să pui pe unul să măsoare temperatura, care n-are nicio specialitate medicală, nici măcar asistent medical nu e. Eu am înţeles că prin termoscanare deja se accesează toate datele personale, deci e fără acordul persoanei. Nu se respectă legea care îţi asigură dreptul la informaţii private".

Baronul PSD Dumitru Buzatu

„Evident, cred în Dumnezeu. Nu cred în coronavirus. E o chestiune de determinare medicală, nu de credinţă. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirus, e treaba lui... Eu cred că trebuie măsuri mai complicate: cu ce îi tratăm pe bolnavi, cum stimulăm cercetarea. În rest,  purtaţi mască, staţi în casă! Mergeţi mai departe cu măsurile şi vedem unde vom ajunge”, a declarat ironic, preşedinte CJ Vaslui.

Buzatu a fost clar și a continuat: „Eu nu port mască. E decizia mea”.

Senatorul Eugen Teodorovici

„NU am fost și nici NU voi fi de acord cu așa ceva‼️

Am votat IMPOTRIVA legii privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, pentru că NU vreau să-mi bat joc de noi toți și nu sunt de acord să fim tratați ca o masă de infractori infectați.

Nu vreau și nu voi accepta ca poporul pentru care am jurat cu mâna pe Constituție și Biblie să ajungă sechestrat în România și respins în Europa‼️”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu

"În niciun caz NU vom permite transformarea țării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenței crase a PNL sunt românii!”   

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD

"Nu avem în acest moment din partea președintelui sau a specialiștilor niciun fel de dovadă epidemiologică necesară prelungirii stării de alertă"

Primarul Capitalei, Gabriela Firea

„Din 11.000 de bucuresteni înscrişi în programul de testare cu PCR, au fost 4.600 de teste deja efectuate şi din acestea doar 4 au fost pozitive”, a precizat Gabriela Firea

Lia Olguța Vasilescu

„Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facută cu aparatură performantă, după toate regulile și regulamentele naționale și internaționale... Și atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică? De ce nu încep măsurile de relansare economică? Au trecut deja 125 de zile de când ne tot amenință Orban că iese cu masuri economice... 125 de zile!!! Câte firme au fost îngropate de indolența și incompetența acestui guvern?”, a scris fostul ministru al Muncii.

Pe lângă liderii PSD, au simțit nevoia să facă declarații belicoase și ajutoarele de nădejde de la ALDE sau Pro România.

Victor Ponta

„La un moment dat au fost 4.000 de teste pe zi... e o ajustare, odată facem 12.000 de teste, odată facem 4.000. Când vrem să spune că e rău, e rău, când vrem zicem că e bine, e bine. Acuzația aici e că numărul de testări a fost o decizie politică, azi testăm mai puțin, mâine mai mult. Pentru că tehnic n-ai de ce să scazi de la o zi la alta numărul de testări. Am cifrele”, a adăugat Ponta. 

Varujan Vosganian

"Nu știu, eu îmi păstrez speranța că au fost ultimele zvâcniri ale ghiaurului, cum se spunea în filmul Mihai Viteazu. Virusul, după opinia mea, nu are o capacitate atât de puternică de răspândire, ca dovadă că cea mai mare parte a celor infectați sunt asimptomatici. Observați că la 555 de cazuri, avem aproape același număr la ATI, a crescut numai cu șase persoane, deci e limpede că virusul e mai vlăguit, dincolo de faptul că cei testați sunt mai mulți și apar mai multe teste pozitive”. 

Călin Popescu Tăriceanu

„Internarea forțată chiar și pentru 5 minute este lipsire de libertate. Este arest! Care poate fi dispus doar de un judecător și nu de un politruc. S-au gândit cei care au votat că transformă spitalele în penitenciare și pe doctori în gardieni? Este personalul medical pregătit pentru asta? Își abandonează ei jurământul medical și se transformă în agenți de ordine?”


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...