Judecătoarea CURVETĂ a luat 5 ANI și 6 luni! Despre ea a spus Borcea că i-a făcut doar SEX ORAL, pentru că se grăbea!

Judecătoarea CURVETĂ a luat 5 ANI și 6 luni! Despre ea a spus Borcea că i-a făcut doar SEX ORAL, pentru că se grăbea!

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au condamnat-o, joi, pe Geanina Terceanu, fost judecător al Tribunalului Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de închisoare pentru luare de mită în dosarul Transferurilor, decizia nefiind definitivă. Ioan Becali a fost condamnat la o pedeapsă contopită de 7 ani şi 4 luni ani de închisoare pentru dare de mită în acelaşi dosar.

În cazul lui Ioan Becali, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au anulat eliberarea condiţionată din dosarul Transferurilor. Decizia nu este executorie.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti i-au condamnat, joi, pe Victor Becali la cinci ani şi opt luni de închisoare, iar pe Cristian Borcea la 7 ani şi 10 luni de închisoare pentru dare de mită în dosarul Transferurilor, decizia nefiiind definitivă.

Victor Becali a fost condamnat, joi, de magistraţii Curţii de Apel la trei ani de închisoare, pedeapsa aceasta fiind cumulată cu restul pedepsei ce trebuia executată în dosarul privind transferurile, astfel că Victor Becali a primit, în total, o pedeapsă de cinci ani şi 8 luni de închisoare.

 Totodată, Cristian Borcea a fost condamnat, joi, la 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul în care este acuzat că a dat mită pentru o soluţie de eliberare, însă judecătorii au cumulat pedepasa cu cea din cauza privind transferurile, astfel că fostul acţionar al echipei Dinamo Bucureşti are de executat, în total, o pedeapsă de 7 ani şi 10 luni.

Decizia magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti nu este executorie şi poate fi contestată cu apel în termen de 10 zile la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Tot în această cauză, Antonie Iorgovan a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, pentru mărturie mincinoasă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis în decembrie 2015 ca judecătoarea Geanina Terceanu, arestată preventiv din 20 noiembrie, să fie cercetată în arest la domiciliu.

Geanina Terceanu şi fraţii Ioan şi Victor Becali au fost arestaţi, pe 20 noiembrie, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, la solicitarea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie, care o acuză pe judecătoare că a luat 220.000 de euro mită pentru a-i achita pe cei doi şi pe alţi şase oameni de fotbal, în dosarul Transferurilor.

Potrivit procurorilor, în 24 februarie 2009, judecătorul la acea vreme Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, i-a fost repartizat spre judecare dosarul transferurilor de fotbalişti, cauză în care Ioan Becali, Victor Becali şi Cristian Borcea, alături de alţi cinci oameni de fotbal, fuseseră trimişi în judecată pentru înşelăciune şi evaziune fiscală.

În 3 aprilie 2012, Geanina Terceanu a dispus achitarea tuturor celor opt inculpaţii trimişi în judecată în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste zece milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Judecătorul a dispus achitare pentru toate infracţiunile reţinute în sarcina celor opt oameni de fotbal, în temeiul dispoziţiilor articolului 10 litera a din Codul de procedură penală din anul 1968, respectiv pentru că "fapta nu există".

În urma investigaţiilor, procurorii DNA au stabilit că, pentru a pronunţa această soluţie de achitare, Geanina Terceanu a primit de la inculpaţii Ioan şi Victor Becali şi de la suspectul Cristian Borcea, în mai multe tranşe, suma totală de 220.000 de euro, începând din aprilie 2009 şi până în mai 2012.

"Sumele de bani primite cu titlu de mită au fost remise magistratului de către cele trei persoane fie personal fie prin intermediar, în diferite locaţii din Bucureşti şi judeţule Ilfov şi Ialomiţa. În cursul anului 2009, o parte din banii primiţi în modalitatea de mai sus au fost folosiţi de inculpata Terceanu Geanina la achiziţionarea unei locuinţe", susţin procurorii.

În 12 noiembrie 2012, hotărârea de achitare pronunţată de Geanina Terceanu a fost desfiinţată printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti, instanţa de control judiciar pronunţând condamnarea inculpaţilor la pedepse între trei şi opt ani de închisoare, cu executare sau cu suspendare.

Ulterior, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis rejudecarea cauzei, motivând că judecătorii de la CAB au respins toate probele cerute, nu i-au ascultat temeinic pe cei opt oameni de fotbal acuzaţi şi a dispus condamnarea pe probe în baza cărora fuseseră anterior achitaţi, de Tribunalul Bucureşti.

În urma rejudecării, tot la Curtea de Apel Bucureşti, toţi inculpaţii au primit, în martie 2014, pedepse cu executare: Cristian Borcea şi Ioan Becali - câte şase ani şi patru luni, Victor Becali - patru ani şi opt luni, Gheorghe Copos - trei ani şi opt luni, Mihai Stoica - trei ani şi şase luni, Gheorghe Neţoiu şi Jean Pădureanu - câte trei ani şi patru luni, şi Gheorghe Popescu - trei ani, o lună şi zece zile.

Spovedania judecătoarei Terceanu: „Percepţia mea a fost că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc”. 

Detalii incredibile din declarațiile date de judecătoarea curvetă în fața procurorilor DNA au fost publicate de Adevărul. Deși n-a recunoscut explicit, așa cum s-a lăudat Cristi Borcea, că i-a făcut doar sex oral pentru că „se grăbea”, Terceanu şi-a recunoscut faptele, povestind cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. Nu a omis nici aspectele picante: judecătoarea a mărturisit că „s-a plăcut reciproc” cu Cristi Borcea.

„Atracţie reciprocă” de 10.000 de euro

Terceanu a dat detalii inedite şi despre cum ar fi primit bani de la Cristi Borcea. Cel care i-a făcut cunoştinţă cu acesta este avocatul George Antonie Iorgovan, judecat în acest caz pentru mărturie mincinoasă. Iorgovan ar fi condus-o pe judecătoare la vila lui Cristi Borcea. Aici, judecătoarea şi inculpatul au stat de vorbă două ore. „După ce am ajuns acasă am văzut că în geantă Borcea îmi lăsase o sumă de bani, din câte îmi amintesc 10.000 de euro, în euro. Nu am purtat vreo discuţie ulterioară despre această sumă de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea“, a povestit nonşalantă Terceanu.

În continuare, judecătoarea a făcut o precizare care i-a lăsat cu gura căscată pe anchetatori.„Percepţia mea a fost însă că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou. Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerându-mi să ne vedem, însă eu am tot amânat, iar o altă întâlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc“, şi-a încheiat depoziţia Geanina Terceanu.

 Mărturii despre apetitul sexual al Geaninei Terceanu

Ionel Ploieşteanu, „iubitul” taximetrist al judecătoarei Geanina Terceanu, le-a povestit procurorilor DNA toate detaliile intime din viaţa nimfomanei. Acesta le-a spus că a avut o relaţie sexuală cu Terceanu, iar soţul ei ştia de acest lucru. 

Mai mult decât atât, Geanina Terceanu i-a mai spus  taximetristului, că în 2004 ar fi avut o relaţie cu un interlop din Bucureşti, Cristian Roşca, liderul clanului Sportivilor. Aceasta ar fi rămas însărcinată cu interlopul, însă pentru că amândoi erau căsătoriţi, a făcut o întrerupere de sarcină.

"La începutul lunii ianuarie, doamna Terceanu mi-a cerut să o duc cu taxiul de două ori, la o policlinica. În aceste imprejurări, eu şi doamna Terceanu am devenit apropiaţi, sentimental. În locuinţa ei am mers prima dată în martie 2015. În mai 2015, soţul doamnei Terceanu a aflat de relaţia mea cu ea, moment în care eu şi dumnealui am avut o discuţie în faţa blocului în care locuiesc, domnul Terceanu acceptând relaţia mea cu soţia dumnealui.

(...) Doamna Terceanu mi-a povestit că, în anul 2004, a avut o relaţie cu unul din inculpaţii din dosarul "Clanul Sportivilor", şi anume cu Roşca Cristian, zicându-mi că a locuit cu acesta 10-11 luni, la locuinţa ei, unde ea stătea cu chirie. Doamna Terceanu mi-a spus că a terminat relaţia cu Roşca, întrucât ea rămăsese insărcinată, el fiind căsătorit, ea fiind nevoită să facă întrerupere de sarcină", a spus amantul lui Terceanu.

Şirul dezvăluirilor nu se opreşte aici. Ionel Ploieşteanu a mai precizat că judecătoarea Geanina Terceanu ar fi avut o relaţie de aproximativ un an de zile şi cu primarul din Popeşti-Leordeni. "Tot de la doamna Terceanu ştiu că dumneaei, în perioada anului 2014, a avut o relaţie cu primarul de la Popeşti-Leordeni, relaţie despre care ea a spus că a durat un an de zile şi căreia i-a pus capăt pe în ianuarie 2015", a mai spus acesta.

Geanina Terceanu este căsătorită cu un judecător, care a ştiut permanent de relaţiile ei extraconjugale, dar fără să fie deranjat.

Terceanu făcea parte dintr-o reţea de judecători care avea relaţii cu oameni din lumea interlopă condusă de şefa secţiei penale a tribunalului, Antonela Costache, şi judecătoarea Viorica Dinu. Cele două judecătoare sunt acuzate de fapte de corupţie, după ce ar fi primit bani de la diverşi interlopi pentru a-i favoriza în dosarerele aflate pe rol.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”