Judecător ucrainean, anchetat după ce a lovit mortal cu maşina un militar la Kiev

Judecător ucrainean, anchetat după ce a lovit mortal cu maşina un militar la Kiev

Autorităţile ucrainene au arestat joi un judecător suspectat că a călcat cu maşina şi a ucis un militar la un punct de trecere din Kiev în timp ce conducea în stare de ebrietate, relatează AFP, preluat de Agerpres.

Poliție ucraineană la Kiev FOTO SHUTTERSTOCK

Biroul de anchetă ucrainean a declarat că investighează circumstanţele acestui deces, evocând o încălcare a regulilor de siguranţă rutieră, judecătorul fiind pasibil de o pedeapsă ce ar putea ajunge până la zece ani de închisoare.

Suspectul este un judecător al unui tribunal din districtul Kiev , în timp ce militarul decedat avea 23 de ani, a precizat Biroul de anchetă.

Incidentul s-a produs în jurul miezului nopţii ora locală, când începe interdicţia de circulaţie la Kiev, potrivit aceleiaşi surse.

Biroul de anchetă a publicat fotografii cu o maşină cu capota înfundată şi parbrizul parţial spart, precum şi trupul bărbatului mort zăcând pe drumul cu pete de sânge.

Judecătorul a refuzat să se deplaseze la o clinică pentru a face testul de alcoolemie după accident, au precizat anchetatorii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”