Judecătorii Tribunalului București îi mențin pe frații Tate în arest la domiciliu

Judecătorii Tribunalului București îi mențin pe frații Tate în arest la domiciliu

Începând cu 31 martie 2023, frații Andrew și Tristan Tate se află în arest la domiciliu. Ei au încercat să obțină din partea magistraților Tribunalului București o decizie prin care arestul la domiciliu să fie înlocuit cu controlul judiciar.

Frații Tate FOTO: Inquam Photos

Frații Andrew și Tristan Tate au apărut vineri, 19 mai, în fața judecătorilor de drepturi și libertăți de la Tribunalul București. Deși au încercat să obțină o măsură preventivă mai blândă - controlul judiciar - cei doi vor rămâne în continuare în arest la domiciliu.

Timp de peste trei luni, între 30 decembrie 2022 și 31 martie 2023, Andrew și Tristan Tate, împreună cu două complice, au fost în arest preventiv la Poliția Capitalei.

„Adevărul” a obținut în exclusivitate motivarea judecătorilor Curții de Apel București prin care arestul preventiv a fost înlocuit cu arest la domiciliu

În justificarea propunerii de prelungire a arestării preventive formulate, procurorul DIICOT a susţinut că privarea de libertate a celor patru inculpați ar fi necesară din mai multe motive pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au fost arestaţi în data de 30 decembrie 2022, împreună cu două complice - o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate, mandatele lor fiind apoi prelungite de mai multe ori de către judecători.

Andrew şi Tristan Tate, care au cetăţenie britanică, cele două tinere care le-au fost complici -Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel- sunt acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra-cost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, care erau mai apoi postate pe site-uri pentru adulţi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a rămas fără carnet

2 Un mare scandal sexual zguduie Polonia / Un băiat care se prostitua a leșinat la o orgie a unor preoți catolici

3 Apar amănuntele prinderii în flagrant a baronului PSD Dumitru Buzatu

4 „Un student haios devenit o jigodie. Un tânăr de treabă ajuns o otreapă”

5 România a turtit un pic pălăria Austriei într-o speță NATO, dar poate mult mai mult...