Julia Roberts, dezvăluiri despre filmul „Pretty Woman”. A avut inițial un alt final VIDEO

Julia Roberts, dezvăluiri despre filmul „Pretty Woman”. A avut inițial un alt final VIDEO

Actrița Julia Roberts a mărturisit faptul că a fost „distrusă” atunci când a aflat că producătorii renunță la realizarea versiunii originale a comediei de succes din 1990 „Pretty Woman/ Frumușica”, relatează NY Post .

„Trebuia să fie un film mult mai întunecat numit „3.000 de dolari"", a declarat actrița, în vârstă de 56 de ani, făcând referire la suma plătită de Edward (interpretat de Richard Gere) pentru a-și petrece noaptea cu Vivian Ward.

Julia Roberts este cunoscută pentru rolul interpretat în „Pretty Woman” foto: Shutterstock (Arhivă)

Vivian era dependentă de droguri, iar filmul se termina cu el părăsind-o pe o stradă lăturalnică, aruncându-i banii și plecând cu mașina", a dezvăluit Julia Roberts în timpul unei apariții la emisiunea „The Graham Norton Show" , vineri, în timp ce promova filmul „Leave the World Behind/ Lasă lumea în urmă", care va fi disponibil în curând pe platforma de streaming Netflix.

Am obținut rolul în acel film și m-am simțit foarte mândră, dar când compania de producție s-a retras și filmul nu a mai fost realizat, am fost distrusă", a mărturisit vedeta din „Eat, Pray, Love/ Mănâncă, roagă-te, iubește". „Dar apoi Disney l-a preluat, ceea ce părea atât de improbabil, și l-a făcut amuzant”, a mai adăugat ea.

Filmul, care a generat încasări de 463,4 milioane de dolari în box office, spune povestea lui Vivian, o prostituată din Los Angeles, care este angajată de un om de afaceri bogat pentru a-l însoți la diverse evenimente.

În cele din urmă, c ei doi sfârșesc prin a se îndrăgosti și a rămâne împreună. Datorită succesului comercial al filmului, acesta a fost adaptat ca musical pe Broadway în 2018.

Julia Roberts a fost prezentă la celebrul talk-show britanic alături de Tom Hanks, Cher și Timothee Chalamet.

În anul 2019, actrița a apărut în seria „Actors on Actors” de la Variety, unde a vorbit despre parcursul filmului. La acea vreme, Roberts a mărturisit că ea „nu avea ce căuta într-un astfel de film”, și era chiar sceptică cu privire la preluarea proiectului de către Disney.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat