Julia Roberts revine pe micul ecran

Actrița Julia Roberts se întoarce pe micul ecran într-o producție adaptată după cea mai nouă carte a scriitoarei Maria Semple, "Today Will Be Different", informează The Hollywood Reporter, precizând că Annapurna Pictures a cumpărat drepturile de autor asupra cărții și se va ocupa de producția seriei TV.

Semple, care a lucrat ca scenaristă și producătoare pentru mai multe seriale TV precum "Suddenly Susan" și "Arrested Development", va realiza scenariul adaptat. Serialul are în centru o zi din existența lui Eleanor Flood, care-și propune să trăiască cea mai bună zi din viață, însă este obligată să renunțe la planurile sale, în fața unui viitor straniu.

Semple, care a fost inclusă pe lista Hollywood Reporter a celor mai importanți autori de la Hollywood, lucrează deja cu cei de la Annapurna Pictures la ecranizarea cărții sale din 2012 ''Where'd You Go Bernadette''. Richard Linklater este regizorul proiectului, actrița Cate Blanchett face parte din distribuție.

"Today Will Be Different" este prima nouă serie televizată a celor de la Annapurna Pictures în cadrul noii lor inițiative dedicate micului ecran. Compania a angajat-o, în luna septembrie, pe fosta directoare executivă de la HBO, Sue Naegle, pentru a se extinde pe nișa televiziunii, a platformelor digitale și a rețelelor de cablu.

Julia Roberts va fi, de asemenea, producător prin intermediul companiei sale Red Om Films, iar Maria Semple, Megan Ellison de la Annapurna și Sue Naegle vor fi producători executivi.

''Sunt emoționată că Eleanor Flood va fi interpretată de Julia Roberts și sunt în culmea fericirii că voi colabora cu Megan Ellison, Sue Naegle și cu echipa de la Annapurna în această încercare. Va fi o călătorie amuzantă'', a declarat Maria Semple, citată de Hollywood Reporter.

Acesta nu este primul proiect pentru micul ecran al Juliei Roberts, care a mai apărut anterior în producția HBO ''The Normal Heart'' a lui Ryan Murphy. Recent, actrița a putut fi admirată pe marile ecrane în "Money Monster", în regia lui Jodie Foster, și va putea fi văzută în curând "Wonder", o producție a studiourilor Lionsgate.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Faptele s-au prescris! Mafia din justiție l-a rezolvat pe Nelu Iordache, achitat definitiv în Dosarul Transalp…

2 Adevărul neștiut despre pensiile magistraților

3 Un ofiţer de intelligence israelian dezvăluie că Wuhan ar avea două laboratoare care sunt implicate în dezvolt…

4 Iulian Chifu vorbește despre legătura dintre virusul ucigaş și primul laborator chinez cu germeni patogeni de …

5 VIDEO Această înregistrare a scăpat de cenzura Chinei! Asistenta spune realitatea despre numărul celor infecta…

recomandări

Te ia DNA: Catalin Chereches

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala