Julio Iglesias consideră 'regretabil' gestul Antenei 3 de a-l implica pe Julio Jr în chestiuni de natură politică

Julio Iglesias consideră 'regretabil' gestul Antenei 3 de a-l implica pe Julio Jr în chestiuni de natură politică

Cântărețul spaniol Julio Iglesias consideră 'absolut regretabil' gestul postului Antena 3 de a-l implica în chestiuni de natură politică pe fiul său Julio Iglesias Junior, în timpul emisiunii 'Sinteza zilei' din 14 mai 2015.

'Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale', se precizează într-o postare pe pagina sa de Facebook .

În urma emisiunii 'Sinteza zilei' de la Antena 3 din 14 mai 2015, în care prezentatorul Mihai Gâdea, în ultimele secunde ale emisiunii, l-a întrebat 'inocent' pe Julio Iglesias Junior 'Pot să te învăț ceva în limba română?', după care l-a pus să repete în românește, fără să îi spună ce înseamnă acele cuvinte: 'Antena 3 e aici. Jos Băsescu!', managementul artistului precizează clar că Julio Iglesias Junior nu a spus 'Jos Basescu!' în cunoștință de cauză, crezând că e vorba de o formulă de rămas bun, în limba română, pentru telespectatori.

'Julio Iglesias Junior nu cunoaște limba română, nu este familiarizat deloc cu numele românești și, când a repetat după Mihai Gâdea, cu bună credință, 'Jos Basescu!', nu s-a gândit nicio clipă că este vorba de un slogan politic. Fiind ultimele secunde ale emisiunii, Julio Iglesias Junior a crezut că este vorba de câteva cuvinte de rămas bun, în limba română, pe care prezentatorul îl ruga să le repete după el, pentru telespectatori', se explică în textul postat pe pagina de Facebook a tatălui său, în limba română.

De asemenea, managementul artistului mai precizează că 'Julio Iglesias Junior nu este la curent cu politica din România, nu cunoaște politicienii români și, neștiind deloc limba română, nici măcar nu și-a dat seama că propoziția 'Jos Băsescu!' includea numele unei persoane'. 'Artistul a fost indus în eroare în mod voit de către prezentatorul emisiunii, Mihai Gâdea, într-un mod absolut regretabil și incalificabil. Artistul nu și-ar premite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoștință de cauză, 'Jos politicianul X!' sau 'Jos politicianul Y!'.'

În final, textul subliniază că Julio Iglesias Junior a venit în România și a acceptat invitația de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în Romania alături de tatăl său, Julio Iglesias. 'Artiștii nu doresc să fie implicați în nicio chestiune de natură politica. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale', se mai poate citi pe pagina de Facebook a lui Julio Iglesias.

Cântărețul spaniol a inclus România în programul turneului "World Tour 2015", urmând să susțină în țara noastră două concerte — pe 20 mai la Sala Palatului din capitală și pe 22 mai la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

4 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?