„Jur că nu mai vreau să fiu șmecher”/Interlopul Anaser Duduianu, urmărit internațional, face live după live

„Jur că nu mai vreau să fiu șmecher”/Interlopul Anaser Duduianu, urmărit internațional, face live după live

Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost dați în urmărire internațională de Poliția Română încă din luna august a anului trecut. Anaser a postat de curând un clip în care spune că nu mai vrea să fie șmecher, clip care are deja peste 1,2 milioane fani.

În primăvara anului trecut Anaser Duduianu se afla în Anglia, la Birmingham, așa cum apare într-o fotografie postată pe Facebook. Familia îl trimisese acolo tocmai ca să nu mai intre în vreo încurcătură în țară. Apoi a fugit și de sub nasul poliției engleze și ar fi ajuns în SUA.

Cu toate că este căutat, Anaser postează liniștit pe Tik-Tok, acolo unde are foarte mulți urmăritori, conform Newsweek.

"Aș avea un anunț pntru tot ce înseamnă planeta asta, Terra. Și jur pă familia mea că vreau să declar în premieră ceea ce vă spun acum.

Eu Anaser Duduianu, din momentul de față, ce crezi? Nu mai vreau să fiu șmecher niciodată. Poate vă întrebați cu toții de ce nu mai vreau eu să fiu șmecher. Dacă în zilele noastre tot ce înseamnă fraier posibil existent a devenit șmecher?

Și ca să fii șemecher în zilele noastre mai exact, an 21, secolul 21, mileniul trei, trebuie să colaborezi cu poliția, și ce înseamnă mai pă definiția asta concretă, mai pă înțelesul nostru, asta, între ghilimele șmecherie. Trebuie să fii prieten cu poliția Capitalei, DIICOT, DNA. Mai dați-vă în p... mea de șmecheri, să mă p... pe voi dă râsuri.", a spus pe 14 noiembrie Anaser Duduianu pe TikTok, iar clipul are peste 1,2 milioane de vizualizări.

Anaser Duduianu și-a bătut joc și de autoritățile din Marea Britanie

Florin Duduianu, zis Anaser, și Ștefan Duduianu, zis Lindon, au fost dați în urmărire internațională de Poliția Română încă din luna august a anului trecut.

Însă Anaser Duduianu se afla în Anglia, la Birmingham, încă din luna mai, așa cum apare într-o fotografie postată pe Facebook. Familia îl trimisese acolo tocmai ca să nu mai intre în vreo încurcătură în țară.
@anaserduduianu ????PENTRU TOȚI PRĂDUITORII ĂȘTIA????. CARE SE DEFINESC SMECHERI????‼️‼️‼️ #foryou #romania ♬ sunet original - Anaser Duduianu

În noaptea de 25 spre 26 septembrie 2020, în orașul englez Birmingham au avut loc o serie de incidente în care au fost implicați interlopi români, inclusiv Anaser.

Newsweek România a solicitat Departamentului de Poliție West Midlands, în a cărei jurisdicție este și orașul Brimigham, informații despre cei doi fugari.

Polițiștii britanici ne-au răspuns că nu au nicio informație despre Florin și Ștefan Duduianu.

Recent, conform unor surse din anturajul fugarului, Anaser ar fi părăsit, în cele din urmă, teritoriul Marii Britanii și ar fi reușit să ajungă în SUA. Acesta ar fi obținut un set de acte cu ajutorul cărora a reușit să ajungă în Mexic, la Cancun.

De aici, ar fi fost preluat de niște călăuze care l-ar fi trecut granița, în Statele Unite ale Americii, unde există mai multe grupări interlope românești specializate în comiterea de infracțiuni cu carduri bancare clonate, înșelăciuni cu aur fals, dar și exploatarea unor grupuri de cerșetori.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale