Jurgen Klopp, reacție memorabilă după golul cinci al madrilenilor. Cum a fost surprins antrenorul lui Liverpool

Jurgen Klopp, reacție memorabilă după golul cinci al madrilenilor. Cum a fost surprins antrenorul lui Liverpool

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, a fost criticat de fanii englezi, după înfrângerea drastică suferită în fața formației Real Madrid.

Antrenorul Jurgen Klopp a fost ironizat de suporterii lui Liverpool FOTO Profimedia

Antrenorul german a jubilat în prima parte a meciului, când Liverpool a marcat rapid două goluri.

Real Madrid și-a revenit rapid și a reușit să egaleze și să câștige, în final, detașat cu scorul de 5-2.

Camerele de luat vederi au surprins un zâmbet resemnat pe fața tehnicianului german.

„Când nu mai ai suficiente lacrimi pentru a plânge, n-ai ce să faci decât să râzi. Klopp știe mai bine”, a scris un fan Liverpool pe Twitter.

Jurgen Klopp, surprins zâmbind după cel de-al cincilea gol al madrilenilor FOTO Twitter

Jurgen Klopp, surprins zâmbind după cel de-al cincilea gol al madrilenilor FOTO Twitter

„Nimic nu mă enervează mai mult decât să-l văd pe Klopp râzând în timp ce noi pierdem”

Fanii au continuat criticile la adresa lui Jurgen Klopp : „Nimic nu mă enervează mai mult decât să-l văd pe Klopp râzând în timp ce noi pierdem”.

Microbiștii l-au taxat pe Jurgen Klopp și pentru o declarație făcută după finala UCL de anul trecut pierdută în fața Realului: „Unde este finala anul viitor? La Istanbul? Rezervați hotelul!”, a spus Klopp.

Juergen Klopp regretă că echipa sa a fost învinsă categoric pe teren propriu de Real Madrid, după ce a condus cu 2-0, marţi seară, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal.

"Debutul de meci a fost excelent. A fost exact cum ne-am dorit, cum vrem să jucăm. Le-am pus probleme pe tot terenul, am citit bine jocul, a fost un start super intensiv. Am condus cu 2-0. Cred că toată prima repriză a fost bună, în afara golurilor (încasate). Dar am devenit mai pasivi, nu am mai stat aşa cum trebuia pe teren şi nu am mai presat când trebuia, pentru că dacă devii pasiv împotriva acestei echipe, eşti pedepsit. (...) Totul a fost foarte evident. Le-am făcut cadou toate cele cinci goluri, ne puteam descurca mai bine la toate dintre ele. În repriza secundă a fost meciul pe care şi-l dorea Real Madrid, ideal pentru ei. Real te pedepseşte de fiecare dată, nu te iartă. Am jucat la fel şi în alte meciuri. Nu trebuie să ne apărăm cu toţi rivalii noştri, ca şi cum am juca împotriva lui Real Madrid. Este una dintre cele mai bune echipe din lume şi, slavă Domnului, nu trebuie să jucăm împotriva lor în fiecare săptămână. Este foarte greu să te aperi împotriva lor", a declarat Klopp.

"Poate că unii oameni cred că asta ne poate răni, dar este doar un rezultat, o înfrângere şi trebuie să înveţi din asta. Am intrat bine în joc, am dat cea mai bună versiune a noastră din acest sezon şi vrem să o facem din nou. Nu putem permite ca acest lucru să ne afecteze restul sezonului. Trebuie să luăm partea pozitivă din acest meci. Un 2-5 poate face rău, dar vreau să scot în evidenţă ceea ce a fost pozitiv", a mai spus antrenorul lui Liverpool.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro