Jurgen Klopp și-a accidentat propriul jucător. Claviculă ruptă și pauză de până la 4 luni

Jurgen Klopp și-a accidentat propriul jucător. Claviculă ruptă și pauză de până la 4 luni

Liverpool a remizat, 1-1, în derby-ul cu liderul Arsenal și a rămas pe poziția secundă în Premier League, după 18 etape. A fost un meci cu de toate, printre care și un incident care s-a lăsat cu urmări grave pentru Kostas Tsimikas.

Jucătorul de 27 de ani a fost dus direct la spital după un incident în care a fost împins în afara terenului de Bukayo Saka. Fundașul "cormoranilor" s-a lovit violent de Jurgen Klopp, pe care l-a dărâmat. Însă tot el a fost cel care s-a resimțit, grecul alegându-se cu clavicula ruptă. În funcție de gravitate, acest gen de accidentare poate duce la o pauză și o recuperare chiar și de 4 luni.

Incidentul din partida Liverpool - Arsenal a stârnit o mulțime de discuții în lumea fotbalului, iar Richard Keys, unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști sportivi din Marea Britanie, a oferit un verdict categoric: vinovat pentru cele întâmplate este chiar antrenorul Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp a stat prea aproape de marginea terenului. Foto EPA EFE

"E o ironie că s-a ciocnit tocmai cu Klopp, dar acesta este exact motivul pentru care este periculos ca un antrenor să stea atât de aproape de marginea terenului. Asta se poate întâmpla când antrenorii stau acolo. Da, era aproape de zona tehnică, dar când iese din ea și se apropie prea mult de teren, mereu va fi periculos", a spus Keys, citat de presa engleză.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB