Jurgen Klopp va demisiona la sfârșitul sezonului de la cârma Liverpool

Jurgen Klopp va demisiona la sfârșitul sezonului de la cârma Liverpool

Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul acestui sezon. Antrenorul german a făcut anunțul într-un videoclip postat de „cormorani”, vineri, pe rețelele de socializare.

Jurgen KloppFoto: Adam Davy / AFP / Profimedia

Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool la finalul sezonului

Klopp a ajuns la Liverpool în 2015 și a cucerit cele mai importante trofee cu această formație: Premier League (2019/20), Liga Campionilor (2018/19), SuperCupa Europei (2019), Cupa Mondială a Cluburilor (2019), Cupa Angliei (2021/22), Cupa Ligii Angliei (2021/22) și SuperCupa Angliei (2022).

„Pot să înțeleg că este un șoc pentru mulți oameni în acest moment, când auzi asta pentru prima dată, dar evident că pot să explic - sau cel puțin să încerc să explic.

Iubesc absolut totul despre acest club, iubesc totul despre oraș, iubesc totul despre suporterii noștri, iubesc echipa, iubesc personalul. Iubesc totul. Dar faptul că totuși iau această decizie vă arată că sunt convins că este cea pe care trebuie să o iau.

Sunt, cum să spun, în criză de energie. Nu am nicio problemă acum, evident, știam deja de mai mult timp că va trebui să anunț asta la un moment dat, dar sunt absolut bine acum. Știu că nu pot să fac treaba asta din nou și din nou și din nou și din nou.

După anii pe care i-am avut împreună și după tot timpul pe care l-am petrecut împreună și după toate lucrurile prin care am trecut împreună, respectul pentru voi a crescut, dragostea pentru voi a crescut și cel puțin vă datorez adevărul - și acesta este adevărul” - Jurgen Klopp.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?