Jurnal de COCINĂ. Dragnea, s-a spart azi-noapte în figuri: Dacă trecem hopul astăzi vă garantez încă 7 ani de guvernare! Amănunte RARE!

Jurnal de cocină. Dragnea a luat azi-noapte la RIN masă cu masă, județ cu județ, șef de clan local cu șef de clan local. Fiecărui clan a transmis același mesaj: „Dacă trecem hopul azi vă garantez încă 7 ani de guvernare. Sistemul e învins. Aia de la DNA dispare. Voi alegeți. Pentru voi și familiile voastre. Nu v-ați săturat de râcă și dușmănie?”

După ce-a plecat Dragnea, „echipele de urători”, adică gudurăii, le-au dat detaliile. Cum că „Iohannis vrea liniște și încă un mandat”, că și în America și în UE se vrea liniște în țară. Că aia de la DNA nu mai este înghițită de nimeni și că va demisiona după ce se întoarce Iohannis. Că „șefu” știe că la președinte au ajuns „dovezi” și mai „grele” despre ea. 

Alte teme susurate de gudurăi? Că la PNL nu sunt probleme după ce-a fost ales Orban. Că la USR au deja cheie și-i țin sub control. Că „șefu” are semnale puternice că judecătorii din dosarul lui sunt scârbiți de ce probe au în dosar și că va fi achitat. Și toate aceste amănunte furnizate de gudurăi, spune sursa noastră, erau urmate invariabil de îndemnul: „Azi trebuie să fim tari!”

Conform calculelor lor, cu minorități cu tot, tabăra Dragnea adună 247 de voturi, cu 14 peste numărul necesar. Adică o victorie clară. Însă acest lucru era valabil azi-noapte la două...

*** Reluăm informația că Ponta are cuvântul a doi baroni județeni, care i-au promis că dacă în sală joaca se va face în voturile pe care le au ei sub control(5 voturi), vor da de pământ cu Dragnea. Și Grindeanu va avea un pion otrăvit(2 voturi), cu același scop.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 „Revoluționarul” Nicolicea, indemnizație de 1.800 de lei. Veteran de război, 560 lei pe lună

4 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

5 Ce mai caută pesedista Savonea în CSM?

recomandări

Te ia DNA: Cornelia Negrut

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume