Jurnalista Vera Girici de la Radio Europa Liberă din Ucraina a murit în propria casă în bombardamentele rusești care au vizat joi Kievul

Jurnalista Vera Girici de la Radio Europa Liberă din Ucraina a murit în propria casă în bombardamentele rusești care au vizat joi Kievul

urnalista şi producătoarea Radio Europa Liberă din Ucraina (Radio Svoboda), Vera Girici, a murit în urma atacului cu o rachetă al forţelor ruse, care a lovit casa în care locuia în Kiev, relatează The Guardian .

Atacul a avut loc joi, pe 28 aprilie, iar trupul decedatei a fost găsit sub dărâmături în dimineaţa zilei de vineri, 29 aprilie, se arată într-o postare pe Twitter a postului de radio.

Vira Girici a început să lucreze în sediul de la Kiev al Radio Svoboda pe 1 februarie 2018. Înainte de această dată, jurnalista a lucrat la principalele canale de televiziune din Ucraina.

Anterior, primarul Kievului, Vitali Kliciko, a scris pe contul de Telegram că un cadavru a fost recuperat din dărâmături în districtul Chevchenkovsky, unul dintre locurile atacurilor de joi asupra Kievului.

Sursa foto: radiosvoboda.org


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante