Jurnalistul Alex Dima, martor la un accident produs de un șofer iresponsabil: „Mă bântuie strigătele de ajutor ale tatălui”

Jurnalistul Alex Dima, martor la un accident produs de un șofer iresponsabil: „Mă bântuie strigătele de ajutor ale tatălui”

Jurnalistul Alex Dima a publicat sâmbătă, 15 iulie, o postare pe Facebook în care mărturisește că a fost martor la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, după ce unul dintre șoferi a efectuat o depășire în curbă, pe linie continuă.

Alex Dima a fost martor la un accident rutier FOTO Facebook

Accidentul cu pricina a avut loc joi, 13 iunie, în județul Hunedoara. Un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din comuna Crișcior, a intrat în coliziune cu un altul care venea din sensul opus. La volanul celui de-al doilea autoturism se afla un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din comuna Mărtinești. În plus, în vehiculul condus de bărbatul de 54 de ani se mai aflau alte două persoane: soția sa de 48 de ani și fiica de 12 ani, conform Agerpres .

Astfel , în evenimentul rutier au fost răniți conducătorul auto de 54 de ani și cele două pasagere din vehiculul condus de acesta. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean din Deva pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

Poți să ajungi criminal într-o fracțiune de secundă. Șoselele noastre sunt pline de inconștienți, indivizi care probabil din cauza unor frustrări acumulate în viață, fac demonstrații criminale la volan, singurul loc în care pot arăta că sunt «cineva»… Altfel, nu pot înțelege cum de poți avea un asemenea comportament”, se arată în postarea publicată pe Facebook de Alex Dima.

Soția bărbatului de 54 de ani „a rămas încarcerată”, iar „copila aflată pe bancheta din spate” a fost rănită serios.

Mă bântuie imaginea și strigătele de ajutor ale tatălui care se afla la volanul mașinii care circula regulamentar”, a mai adăugat jurnalistul.

De asemenea, jurnalistul a mai remarcat că puțini știu să acorde primul ajutor atunci când o persoană rămâne prinsă între fiare.

În astfel de momente se văd carențe în educația noastră și lipsa de empatie. Chiar dacă am tot insistat, pur și simplu zeci de mașini au refuzat să oprească și au călcat peste urmele accidentului”, se mai arată în postarea lui Alex Dima.

Totuși, acesta a ținut să precizeze că localnicii au intervenit și „au dirijat șoferii care ardeau de nerăbdare să își vadă de drum, au stat lângă copila rănită, s-au făcut scut între tatăl șofer în mașina care circula regulamentar și șoferul care a provocat accidentul, au demonstrat că sunt oameni”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?