Justiție HOT/Poze cu o GREFIERĂ „FIERBINTE” de la Judecătoria Cluj!

Justiție HOT/Poze cu o GREFIERĂ „FIERBINTE” de la Judecătoria Cluj!

A vuit sistemul judiciar din Cluj, cu toate că a fost week-end. Sursele Clujust.ro  spun că s-au înroșit telefoanele și calculatoarele după ce o grefieră de la Judecătoria Cluj-Napoca și-a pus un set de poze sexy pe Facebook. Pozele postate de grefiera Mariana Potra de la secția civilă a Judecătoriei Cluj-Napoca sunt publice, astfel că poate să le vadă oricine. Oamenii din sistemul judiciar spun că nu este tocmai etic pentru cineva care lucrează în Justiție să posteze astfel de poze. 

Colegii ei se declară siderați: ”Nu îndeplinește condițiile etice specifice funcției. Vi se par niște poze care reflecta un comportament demn și care promovează ideea de prestigiu al Justiției? Mie nu. Grefierilor la fel nu li se pare. Este de nepermis așa ceva. Grefierii, nu doar judecătorii, trebuie sa aibă un comportament decent în spațiul public, având în vedere ca ICCJ a declarat facebook-ul ca fiind spațiu public”, ne-a declarat o altă grefieră.

”Ma intreb daca indeplineste conditiile de deontologie etica si morala, altfel incat sa fie platita din fondurile Ministerului Justitiei.”, a comentat o altă persoană.

Anterior de pozele ”fierbinți” din dormitor, grefiera a pozat în biroul de la Judecătorie. 

”Și grefierii, ca și judecătorii, trebuie să respecte condițiile de moralitate și bună reputație”, a spus președintele Tribunalului Cluj, Sorina Seleșiu, care va analiza situația.

UPDATE: Președintele Tribunalului a stat de vorbă cu grefiera, care i-a spus că i-a fost furat telefonul mobil vineri, 8 aprilie, și așa au apărut pozele pe internet. ”Voi face verificări pentru a vedea dacă se confirmă această variantă”, a precizat Seleșiu.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…