Liderul cecen Ramzan Kadîrov l-a avertizat marți pe miliardarul american Elon Musk să nu se pună cu Vladimir Putin, la o zi după ce cel mai bogat om al planetei l-a provocat pe președintele rus la o luptă om la om, relatează Grozny TV .

Ramzan KadirovFoto: ITAR-TASS News Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

„Elon Musk, nu te-aș sfătui să concurezi cu Putin. Categorii de greutate prea diferite. Și nici măcar nu e vorba de arte marțiale sau, de exemplu, de judo. Cum îți imaginezi? Ești în colțul roșu al ringului - un om de afaceri și un blogger pe Twitter. Putin în albastru este un politician mondial, un strateg, o furtună pentru Occident și SUA”, a scris Kadîrov pe canalul său de Telegram.

„Vladimir Vladimirovici va arăta nesportiv când va învinge un adversar mai slab”, a subliniat Kadîrov, sfătuindu-l pe Musk să vină să se antreneze la mai multe centre din Republica Cecenă. „Te vei întoarce din Republica Cecenă ca o persoană complet diferită, Ilona, ​​adică Elon”, a spus Ramzan Kadîrov.

Elon Musk, mesaj bizar pentru Putin pe Twitter

Luni, Elon Musk i-a lansat pe Twitter o provocare lui Vladimir Putin, chemându-l la o luptă „om la om” pentru Ucraina. Musk, care pe Twitter are peste 77 de milioane de urmăritori, este faimos pentru mesajele sale ieșite din comun și uneori la limita absurdului.

Duminica aceasta el a postat un mesaj criptic pe care unii l-au interpretat ca având legătură cu situația din Ucraina.


Miliardarul sud-african povestea în urmă cu doi ani că a făcut arte marțiale în copilărie: kyokushin karate, taekwondo, judo și jiu-jitsu brazilian.

Putin are centura neagră la judo și, până acum două săptămâni era președinte onorific al Federației Internaționale de Judo, dar titlul i-a fost suspendat, iar centura neagră i-a fost retrasă după invadarea Ucrainei.