Kaiac-canoe: Două echipaje româneşti, calificate în semifinalele Mondialelor de la Copenhaga

Kaiac-canoe: Două echipaje româneşti, calificate în semifinalele Mondialelor de la Copenhaga

Cele două echipaje româneşti care au evoluat, joi, în prima zi a Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe pentru seniori de la Copenhaga (Danemarca) s-au calificat în semifinale.

În proba masculină de kaiac dublu pe 1.000 m, Daniel Burciu şi Constantin Mironescu s-au clasat pe locul 7 (ultimul) în seria lor, cu timpul de 3 min 59 sec 06/100, la peste 28 de secunde de câştigători.

La kaiac-4 masculin pe 500 m, Mihai Şerban, Constantin Mironescu, Daniel Burciu şi George Săndulescu s-au clasat pe locul 7 în seria lor, cu timpul de 1 min 27 sec 57/100, la 4 sec 53/100 de câştigătorii cursei.

România participă cu şase sportivi la Mondialele de la Copenhaga, ceilalţi doi fiind Leonid Carp şi Victor Mihalachi, care vor lua startul la canoe dublu pe 500 m.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați

5 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!