Kaiac-canoe: Petronela Roxana Borha și Elena Meroniac, medaliate cu aur la CE, în proba de k2 1.000 m

Kaiac-canoe: Petronela Roxana Borha și Elena Meroniac, medaliate cu aur la CE, în proba de k2 1.000 m

Româncele Petronela Roxana Borha și Elena Meroniac sunt noile campioane europene de kaiac-canoe, cucerind sâmbătă dimineața, la Racice (Cehia), medalia de aur în proba de kaiac-2 1.000 m, într-o cursă pe care au dominat-o copios, conducând din start la sosire. Echipajul românesc a fost cronometrat în 3'42"220/1000, fiind urmat de polonezele Karolina Naja și Beata Mikolajczyk, la 520/1000, și de Milica Starovic și Dalma Ruzicic (Serbia), la 1"120/1000.

Cu 40 de minute înainte de această finală, Florentina Caminescu a intrat în posesia medaliei de argint a cursei de kaiac-1 1.000 m, fiind precedată de Franziska Weber (Germania), în timp ce medalia de bronz în această primă finală a competiției a revenit italiencei Irene Burgo.

În proba de kaiac-1 1.000 m, românul Constantin Mironescu s-a situat pe locul 9, titlul revenind germanului Max Hoff. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Așa o fi?