KAMIKAZE/Ea s-a DETONAT la Ankara! Avea 24 de ANI! A omorât 37 de oameni!

KAMIKAZE/Ea s-a DETONAT la Ankara! Avea 24 de ANI! A omorât 37 de oameni!

Presa turca a publicat fotografii cu presupusa terorista sinucigasa care a provocat moartea a 37 de oameni in atentatul de duminica seara din centrul Ankarei. Seher Demir, studenta la universitatea Balikesir, era de mult timp in atentia serviciilor de informatii turce, fiind membra a PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan), noteaza Gazete Vatan si Blitz, citată de  Aktual24

Aceasta, impreuna cu alti patru colegi de facultate, se ocupa cu propaganda partidului, fiind si colaborator neplatit la ziarul de opozitie Djumhuriyet. In masina plina cu explozibil, care a intrat intr-un autobuz de calatori, se afla Seher Demir impreuna cu un alt barbat, neidentificat pana acum.

Tatal tinerei de 24 de ani sustine ca nu si-a mai vazut fiica din 2013, fata fiind singurul sau copil care a plecat sa studieze la universitate.

Astazi, tatalui i-au fost prelevate probe ADN pentru a se stabili cu certitudine daca Seher Demir este terorista care a provocat explozia care a lasat in urma 37 de morti si 125 de raniti.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /