KAMIKAZE/Ea s-a DETONAT la Ankara! Avea 24 de ANI! A omorât 37 de oameni!

KAMIKAZE/Ea s-a DETONAT la Ankara! Avea 24 de ANI! A omorât 37 de oameni!

Presa turca a publicat fotografii cu presupusa terorista sinucigasa care a provocat moartea a 37 de oameni in atentatul de duminica seara din centrul Ankarei. Seher Demir, studenta la universitatea Balikesir, era de mult timp in atentia serviciilor de informatii turce, fiind membra a PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan), noteaza Gazete Vatan si Blitz, citată de Aktual24

Aceasta, impreuna cu alti patru colegi de facultate, se ocupa cu propaganda partidului, fiind si colaborator neplatit la ziarul de opozitie Djumhuriyet. In masina plina cu explozibil, care a intrat intr-un autobuz de calatori, se afla Seher Demir impreuna cu un alt barbat, neidentificat pana acum.

Tatal tinerei de 24 de ani sustine ca nu si-a mai vazut fiica din 2013, fata fiind singurul sau copil care a plecat sa studieze la universitate.

Astazi, tatalui i-au fost prelevate probe ADN pentru a se stabili cu certitudine daca Seher Demir este terorista care a provocat explozia care a lasat in urma 37 de morti si 125 de raniti.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea i-a „spart mațele” lui Bendeac!

2 Așa arată sfidarea României...

3 „Din peste 850 de milioane de dolari, în 1990 când a fost lichidată ICE Dunărea s-au găsit 20 de dolari”

4 Priviți ce urgie e în Marea Britanie! Meteorologi: Condițiile sunt "terifiante"

5 Emilia Şercan / Dîncu este această lumină securistică care petrecea după-amiezile la vilele SRI cu Dragnea şi G…