Kanal D 2, un nou post lansat de turcii de la Dogan Media. Aici va fi difuzat show-ul „Bravo ai stil!“

Kanal D 2, un nou post lansat de turcii de la Dogan Media. Aici va fi difuzat show-ul „Bravo ai stil!“

La 16 ani de la lansarea pe piața din România a televiziunii Kanal D, grupul media își mărește portofoliul.

Show-ul „Bravo ai stil!“, cu Ilinca Vandici, se mută la Kanal D 2

Pe 1 martie, postul Kanal D împlineşte 16 ani. Dogan Media International a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu lansarea staţiei Kanal D, iar în cei 16 ani şi-a consolidat poziţia, devenind un grup multimedia integrat ce oferă conţinut diversificat, disponibil pe medii diferite de acces şi prezentare: TV (Kanal D), Radio (Radio Impuls) şi Digital (site-urile kanald.ro, stirilekanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, radioimpuls.ro şi canalale de YouTube cu un conţinut video exclusiv WOWNews şi TheXclusive).

De ziua Kanal D, Dogan Media Internaţional face un pas strategic, lansând o nouă televiziune generalistă, Kanal D2. Noul post TV va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului „Bravo ai stil!“, cu o ediţie specială, in premieră, duminică, de la ora 19:00.

Statia Kanal D2 va veni cu o programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă.

Ne bucuram să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. «Bravo, ai stil! », o emisiune cu un succes uriaş, va face parte din grila de programe a Kanal D2. E un transfer important, strategic, care are legatură şi cu poziţionarea noului post TV. Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit. La 16 ani de Kanal D, le mulţumim atât telespectatorilor, cât şi partenerilor noştri, ei ne-au inspirat să fim tot mai buni în ceea ce facem zi de zi”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

3 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...