Kanye West a dat 850.000 de dolari ca să-și înlocuiască dinții cu unii de titan. Cum arată celebrul rapper american

Kanye West a dat 850.000 de dolari ca să-și înlocuiască dinții cu unii de titan. Cum arată celebrul rapper american

Kanye West și-a pus implanturi dentare din titan în valoare de 850.000 de dolari, într-un nou look pe care l-a comparat cu personajul negativ din James Bond, Jaws, notează Yahoo News.

Rapperul a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu gura larg deschisă pentru a le arăta fanilor noua sa proteză metalică.

O sursă apropiată rapperului a declarat pentru Washington Post că este „destul de diferită de tot ce s-a mai făcut până acum, depășind cu mult fațetele”.

„Este cel puțin stomatologie experimentală”, a adăugat acesta.

Kanye West  jpg

Această mișcare șocantă din partea rapperului este doar un nou motiv de mândrie pentru el. A postat deja pe Instagram câteva imagini, precum și o comparație cu personajul negativ Jaws din filmele cu James Bond. Chiar Kanye a desenat plăcile din titan pe care le-a vrut puse în locul dinților.

Rapoartele inițiale sugeraseră că West, căruia i se spune acum Ye, și-a îndepărtat toți dinții și i-a înlocuit cu unii din metal.

West a proiectat personal structura asemănătoare unei proteze dentare împreună cu o echipă de chirurgi esteticieni și dentiști, a precizat sursa.

Thomas Connelly, dentistul care a efectuat procedura, a declarat că structura asemănătoare unei proteze a fost modelată pentru a se potrivi cu dinții lui West.

Connelly a declarat pentru Daily Mail: „A fost o plăcere să lucrez cu Ye la fiecare etapă a procesului. Viziunea sa pentru proiectarea unei arte unice transcende progresia dentară. Îmbinarea viziunii sale cu știința dentară a creat un nou look care este epic!”.

Nu este pentru prima dată când West își modifică designul protezei dentare.

În 2010, rapperul i-a spus lui Ellen DeGeneres că și-a înlocuit rândul inferior de dinți cu implanturi de aur și diamante. „Sunt chiar dinții mei adevărați”, a insistat el, adăugând: „Am crezut că diamantele sunt mai cool”.

În octombrie 2002, West a fost implicat într-un accident de mașină aproape fatal, ceea ce a însemnat că a trebuit să i se închidă gura cu sârmă ca parte a unei operații de reconstrucție facială. La doar două săptămâni după accident, cu maxilarul încă legat cu sârmă, a înregistrat single-ul de debut „Through the Wire”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?