Karim Benzema, dezlănțuit. Hat-trick în doar 7 minute, iar Real Madrid o distruge pe Valladolid

Karim Benzema, dezlănțuit. Hat-trick în doar 7 minute, iar Real Madrid o distruge pe Valladolid

Real Madrid i-a administrat un usturător 6-0 lui Real Valladolid, în etapa a 27-a din La Liga. Cel mai bun jucător al Los Blancos a fost din nou Karim Benzema, care a înscris un hat-trick în doar șapte minute.

Karim Benzema a marcat când a vrut în poarta lui Valladolid. Foto EPA EFE

Madrilenii mai au doar șanse matematice la titlu, aflându-se la 12 puncte de liderul FC Barcelona. Însă formația lui Carlo Ancelotti s-a dezlănțuit în fața lui Real Valladolid, căreia i-a umplut poarta de goluri.

Au fost șase, din care jumătate marcate de francezul Karim Benzema, autorul unui hat-trick-fulger, în minutele 29, 32 și 36. Celelalte reușite ale madrilenilor au fost semnate de Rodrygo, Asensio și Lucas Vázquez.

A fost cea mai categorică victorie a Realului din acest sezon. Chiar dacă nu mai au șanse la titlu , madrilenii continuă cursa în Liga Campionilor. În sferturile de finală, spaniolii joacă împotriva lui Chelsea (12 și 18 aprilie) pentru un loc în careul de ași al competiției.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”