Karl Nehammer a repostat mesajul premierului Ciolacu după discuția dintre cei doi. Întâlnirea, planificată să dureze o jumătate de oră, a durat dublu

Karl Nehammer a repostat mesajul premierului Ciolacu după discuția dintre cei doi. Întâlnirea, planificată să dureze o jumătate de oră, a durat dublu

Karl Nehammer a repostat mesajul premierului Ciolacu după discuția dintre cei doi. Întâlnirea, planificată să dureze o jumătate de oră, a durat dublu. Premierul Marcel Ciolacu a precizat că a avut, joi la Palatul Victoria, o întâlnire constructivă cu cancelarul Austriei, Karl Nehammer, în legătură cu calea de urmat „în vederea construirii unei cooperări mai puternice, în special în ceea ce priveşte securitatea şi gestionarea frontierelor, inclusiv Ungaria şi Balcanii de Vest”.

„O întâlnire constructivă cu Karl Nehammer despre calea de urmat, în vederea construirii unei cooperări mai puternice, în special în ceea ce priveşte securitatea şi gestionarea frontierelor, inclusiv Ungaria şi Balcanii de Vest. Îmbunătăţirea relaţiilor noastre şi construirea pentru viitor”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe X.

Mesajul premierului Ciolacu a fost repostat de cancelarul austriac.



Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”