Kate Middleton, în rol de căpitan la bordul unui elicopter al Marinei Regale

Kate Middleton, în rol de căpitan la bordul unui elicopter al Marinei Regale

Prințesa de Wales a vizitat baza aeriană a Marinei Regale din Somerset și a simulat un zbor. Astfel, Kate Middleton a fost pentru câteva minute în rol de căpitan și a stat la bordul aeronavei din baza aeriană RNAS din Yeovilton, Somerset.

Kate Middleton. Sursa foto: arhivă Adevărul.ro

Kate Middleton, pe post de căpitan în cabina de pilotaj

În timpul vizitei sale la baza aeriană din Yeovilton, Prințesa Kate a explorat diferite aspecte ale bazei, a încercat o vestă de salvare și a interacționat cu personalul.

Luni, chiar la început de săptămână, Prințesa de Wales, Kate, în vârstă de 41 de ani, a făcut o vizită la baza aeriane a Marinei Regale din Yeovilton, Somerset. Stilată, într-un sacou negru de la Holland Cooper și pantofi negri cu toc gros de la Gianvito Rossi, Kate a fost o apariție regală, scrie Dailymail.co.uk.

Prințesa de Wales, care este de luna trecută comodor-șef al Flotei Aeriene, nu s-a limitat doar la a admira avioanele și elicopterele. Ea a fost fotografiată încercând o vestă de salvare de camuflaj, experiență care a oferit momente amuzante pentru cei prezenți. Prințesa a fost surprinsă de umflarea rapidă a vestei, izbucnind în râs, moment în care personalul a intervenit rapid pentru a o ajuta.

Louise Evans-Hughes, tehnician de top în domeniul echipamentelor de supraviețuire, a povestit modul în care Kate a încercat cu interes să afle cât mai multe despre cum se desfășoară lucrurile pentru cei care lucrează în domeniul aviației. „I-am oferit prințesei toate informațiile necesare și s-a implicat cu adevărat în ceea ce facem.”, a mărturisit Evans-Hughes.

Kate a continuat vizita interacționând cu personalul și s-a familiarizat cu elicopterele la bordul cărora a urcat, ba chiar a simulat și un zbor.

Fotografiată în cabina de pilotaj, prințesa a demonstrat interes pentru fiecare detaliu și s-a informat despre diferitele proceduri și tehnici de zbor.

O observație notabilă a fost entuziasmul Prințesei Kate în a interacționa cu personalul bazei. Louise Evans-Hughes, originară din Bath, a fost profund impresionată de abordarea personală a Prințesei. „Prințesa a fost foarte implicată, foarte entuziasmată și a pus o mulțime de întrebări.”, a rememorat ea.

Vizita Prințesei Kate la baza aeriană din Yeovilton s-a încheiat cu zâmbete, pe măsură ce ea a continuat să interacționeze cu muncitorii și să asigure sprijinul său pentru eforturile lor în asigurarea funcționării în siguranță a RNAS Yeovilton.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat