Kate Middleton, omagiu pentru prințesa Diana și regina Elisabeta. Ce a purtat la ceremonia de încoronare

Kate Middleton, omagiu pentru prințesa Diana și regina Elisabeta. Ce a purtat la ceremonia de încoronare

Prințesa de Wales a oferit o lecție de eleganță, dar și multă emoție. Kate Middleton a purtat două accesorii prin care a adus un omagiu emoționant adus prințesei Diana și reginei Elisabeta a II-a.

Prințesa de Wales a oferit o lecție de eleganță, dar și multă emoție FOTO Profimedia

Prințul William, prințesa de Wales, prințesa Charlotte și prințul Louis au participat, alături de ceilalți 2.000 de invitați, la ceremonia de încoronare a Regelui Charles al III-lea.

Prințesa de Wales a purtat o rochie de mătase de culoarea fildeșului, o creație a casei de modă Alexander McQueen – unul din brandurile sale favorite, scrie Insider.

Kate Middleton și-a folosit accesoriile pentru a aduce un omagiu emoționant Reginei Elisabeta și Prințesei Diana la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Rochia prințesei era împodobită cu broderii cu motive florale argintii: trandafiri, crini, narcise și trifoi, care reprezentau cele patru națiuni ale Regatului Unit: trandafiri pentru Anglia, crini pentru Scoția, trifoi pentru Irlanda de Nord și narcise pentru Țara Galilor.

Omagiul adus prințesei Diana, dar și reginei

Alexander McQueen este un designer preferat de Prințesa de Wales. Ea a mai purtat o creația a acestuia și la înmormântarea reginei Elisabeta, pe 19 septembrie 2022.

Kate a asortat rochia și pelerina cu o diademă argintie, care a fost creată de Jess Collett în colaborare cu Alexander McQueen.

La ceremonie, prințesa a purtat cercei cu perle și diamante care au aparținut prințesei Diana, în semn de omagiu. Prințesa Diana a fost ultima persoană care a deținut titlul de prințesă de Wales înainte de Kate. De asemenea, Kate i-a adus un omagiu și reginei Elisabeta , purtând un colier pe care aceasta îl primise de la tatăl ei, George al VI-lea. Regele George îi făcuse acest cadou reginei Elisabeta pe vremea când aceasta era încă prințesă. De altfel, colierul cu diamante strălucitoare purtat de Kate la încoronare a fost unul dintre favoritele suveranei, în timpul vieții ei. Fiul cel mare al lui William și al lui Kate, prințul George, l-a însoțit pe regele Charles, el fiind unul dintre cei patru paji ai săi în această zi specială.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia