Kate Moss, martoră în procesul lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

Kate Moss, martoră în procesul lui Johnny Depp împotriva lui Amber Heard

Top modelul Kate Moss va depune mărturie în procesul lui Johnny Depp împotriva fostei sale soţii Amber Heard, după ce actorul a trecut numele acesteia pe lista martorilor la tribunalul în care se judecă procesul, relatează EFE.

Potrivit postului CNN, Kate Moss va depune mărturie miercuri la tribunalul din Fairfax (Virginia), fiind citată la cererea avocaţilor lui Johnny Depp, cu care modelul britanic a avut o relaţie între 1994 şi 1998.

Întâmplător a fost chiar Amber Heard cea care a amintit numele modelului în descrierea în faţa tribunalului a altercaţiei în care a fost implicat Depp şi sora ei, spunând că şi-a "amintit" de un incident similar în care actorul ar fi împins-o pe scări pe Kate Moss.

"Nu am ezitat. M-am gândit imediat la Kate Moss şi la scări şi l-am lovit", a spus Heard, recunoscând că l-a lovit pe actor pentru a-şi apăra sora în acesta dispută.

Astfel de afirmaţii au picat bine avocaţilor lui Depp, având în vedere că, potrivit presei americane, Kate Moss se află în relaţii bune cu actorul, iar menţionarea unui asemenea incident a condus la trecerea modelului pe lista martorilor.

Şi, totuşi, se pare că au existat altercaţii în timpul relaţiei dintre Moss şi Depp.

Potrivit unui articol publicat de New York Times, în 1994, poliţia newyorkeză l-a reţinut pe actor după ce acesta a devastat camera de hotel în care locuia Kate Moss, care însă nu i-a făcut reclamaţie şi nici nu s-a considerat o victimă a abuzului domestic.

La 11 aprilie a început procesul în care Depp o acuză pe fosta soţie de defăimare în urma articolului pe care aceasta l-a publicat în The Washington Post în 2018, după divorţul lor, şi în care asigura că a fost victimă " abuzul domestic" fără să menţioneze numele însă actorului.

Johnny Depp îi pretinde 50 de milioane de dolari ca despăgubiri.

La rândul ei, Amber Heard a răspuns cu o contra-acuzaţie, asigurând că Depp a lansat o campanie de defăimare la adresa ei şi îi pretinde acestuia despăgubiri de 100 de milioane de dolari.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria