Katy Perry, mesaj pentru fani după ce a părut dezorientată la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Katy Perry, mesaj pentru fani după ce a părut dezorientată la ceremonia de încoronare a regelui Charles

Cântăreaţa americană Katy Perry şi-a liniştit fanii după ce părut că şi-a pierdut locul şi a fost zărită plimbându-se dezorientată pe culoar sâmbătă în Westminster Abbey din Londra, în timpul ceremoniei de încoronare a regelui Charles al III-lea, relatează dpa.

Katy Perry a purtat un costum cu fustă de culoare liliachie FOTO Getty Images

Un videoclip distribuit pe reţelele sociale o arată pe vedeta pop americană, care a purtat un costum cu fustă de culoare liliachie realizat de Vivienne Westwood, plimbându-se dezorientată în timp ce încerca să-şi găsească locul , scrie Agerpres.

Ea s-a oprit apoi la unul dintre culoare, arătând spre un scaun şi cerând ajutorul invitaţilor.

Cântăreaţa, în vârstă de 38 de ani, a postat un mesaj pe Twitter pentru a le răspunde fanilor , după ce zeci de mii de internauţi au apreciat şi au distribuit înregistrarea video.

Nu vă faceţi griji, mi-am găsit locul", a scris cântăreaţa, care va cânta la concertul de duminică de la Castelul Windsor.

Mesajul i-a făcut pe unii fani să glumească pe seama lui Perry , care este un ambasador pentru The British Asian Trust, o organizaţie de caritate fondată de regele Charles pe când era prinţ de Wales.

Un utilizator a glumit spunând că locul pe care nu-l găsea cântăreaţa „ar fi trebuit să fie tronul, dar nu ştie ce s-a întâmplat".

Acesta nu este singurul incident observat de public după ce Perry a fost văzută în timp ce părea că s-a împiedicat în momentul în care a plecat de la ceremonia de încoronare.

Vedeta pop a fost susţinută de alţi invitaţi după ce aproape era să se prăbuşească la plecarea de la ceremonia organizată la Westminster Abbey.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /