Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează după 18 ani de căsătorie

Kevin Costner și Christine Baumgartner divorțează după 18 ani de căsătorie

Designerul Christine Baumgartner, în vârstă de 49 de ani, și actorul Kevin Costner, în vârstă de 68 de ani, divorțează după 18 ani de mariaj. Conform TMZ, Baumgartner a depus actele de divorț, invocând „diferențe ireconciliabile”, relatează PageSix.

Christine Baumgartner și Kevin Costner divorțează. GettyImages (Arhivă)

De asemenea, designerul a cerut custodia comună a celor trei copii ai lor : Cayden, în vârstă de 15 ani, Hayes, 14 ani, și Grace, 12 ani. În aceeași ordine de idei, actorul a solicitat custodia comună a copiilor.

„Cu mare tristețe vă anunț că sunt circumstanțe care nu au depins de domnul Costner și care au dus la desfacerea căsătoriei”, a transmis un reprezentant al actorului din „Bodyguard”.

Cerem ca intimitatea lui, a lui Christine și a copiilor lor să fie respectată pentru a depăși această perioadă dificilă”.

Baumgartner și starul din serialul „Yellowstone” au început să se întâlnească în anul 1999, la scurt timp după ce Costner s-a despărțit de Bridget Rooney, cu care are un fiu, Liam, în vârstă de 27 de ani.

După o scurtă despărțire în anul 2003, designerul și Costner s-au împăcat și s-au căsătorit în Aspen, Colorado . Actorul din „Hidden Figures/ Figuri ascunse” a fost căsătorit cu Cindy Costner. Cei doi au împreună trei copii: Annie, Lily și Joe.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”