Kevin Spacey, declarat nevinovat de molestare sexuală

Kevin Spacey, declarat nevinovat de molestare sexuală

Un tribunal din New York l-a declarat pe Kevin Spacey nevinovat de molestare sexuală.

Kevin Spacey, declarat nevinovat de molestare sexuală Foto Epa Efe

Juriul, format din 12 persoane, a răspuns negativ atunci când a fost întrebat dacă Anthony Rapp, cel care a depus plângere împotriva actorului, a demonstrat că acesta i-a atins părțile intime în mai 1986, relatează Hotnews .

Anthony Rapp a depus o plângere împotriva lui Spacey în 2020 spunând că acesta i-ar fi atins părțile intime la o petrecere pe care o dădea în apartamentul său din New York. În 1986, Rapp avea doar 14 ani, în timp ce Spacey avea 26 de ani. Cei doi erau actori de succes încă de pe atunci, având spectacole pe Broadway, în New York.

Juriul a respins cererile lui Rapp, care a cerut daune în valoare de 40 de milioane de dolari. După aflarea verdictului final, Kevin Spacey a părăsit sala de judecată fără să facă declarații.

Problemele nu s-au terminat încă pentru actorul american. Acesta mai este judecat pentru agresiuni sexuale asupra a trei bărbați în perioada 2005-2013, atunci când era directorul unui teatru londonez.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante