Kevin Spacey „este un agresor sexual” care nu respectă limitele. Acuzații grave aduse în fața instanței

Kevin Spacey „este un agresor sexual” care nu respectă limitele. Acuzații grave aduse în fața instanței

Spacey, în vârstă de 63 de ani, a pledat nevinovat la o serie de acuzații de infracțiuni sexuale care ar fi fost comise împotriva a patru bărbați între anii 2001 și 2013.

Kevin Spacey este acuzat de agresiune sexuală FOTO Profimedia

Kevin Spacey este un „sexual bully” care „se complace în a-i face pe ceilalți să se simtă neputincioși și inconfortabil”, a declarat vineri un procuror britanic în fața unui tribunal londonez. Procesul vedetei de la Hollywood, căzut acum în dizgrație și acuzat de infracțiuni sexuale, a început în mod oficial.

El a fost acuzat de comportament indecent și agresiuni sexuale, precum și de infracțiunea de a fi provocat o persoană să se angajeze într-o activitate sexuală cu penetrare fără consimțământ, care prevede o pedeapsă maximă de închisoare pe viață.

În declarația sa de deschidere la Southwark Crown Court din Londra, procurorul Christine Agnew a declarat juriului că Spacey a fost un actor extrem de faimos și premiat, scrie NBC News.

Acuzat de agresarea sexuală a patru bărbați

El este, de asemenea, susține acuzarea, un bărbat care agresează sexual alți bărbați”, a spus ea, potrivit agenției de presă. „Un bărbat care nu respectă limitele sau spațiul personal, un bărbat care s-ar părea că se bucură să-i facă pe alții să se simtă neputincioși și inconfortabil - un sexual bully (agresor sexual, n.r.). Metoda sa preferată de agresiune este, se pare, să apuce agresiv alți bărbați de zona inghinală”.

Adresându-se direct juraților, ea a spus că „este normal” ca aceștia „să se simtă puțin amețiți sau copleșiți”, dar i-a îndemnat să „rămână cu picioarele pe pământ și să rămână fideli jurământului pe care l-au depus”.

Kevin Spacey va fi judecat sub acuzația că a agresat sexual patru bărbați în urmă cu cel puțin două decenii. Câștigătorul de două premii Oscar se confruntă cu o serie de acuzații la Southwark Crown Court. Spacey pledează nevinovat la toate acuzațiile.

Câștigătorul a două premii Oscar, acuzat de agresiune sexuală

Kevin Spacey, care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în „American Beauty” în 1999, la patru ani după ce a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secunda r pentru rolul din „The Usual Suspects”, a pledat nevinovat în iulie anul trecut la cinci dintre acuzațiile care i se aduc, patru de agresiune sexuală și una de a determina o persoană să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimțământ.

În ianuarie, el a pledat nevinovat la alte șapte acuzații de infracțiuni sexuale, negând o serie de presupuse agresiuni sexuale împotriva unui bărbat între 2001 și 2004.

Spacey, care este identificat în instanță după numele său complet, Kevin Spacey Fowler, a fost prezent și el miercuri la tribunal, unde judecătorul Mark Wall le-a spus celor 14 jurați că nu trebuie să lase faima acuzatului să le influențeze gândurile.

Mulți dintre voi îi cunoașteți numele sau i-ați văzut filmele. Acest lucru nu vă descalifică pentru a face parte din acest juriu”, a spus el.

Procesele penale din Anglia folosesc de obicei 12 jurați, dar au fost aleși încă doi în cazul în care cineva își dă seama că știe o presupusă victimă sau o altă persoană legată de caz.

Procesul continuă și se așteaptă să dureze puțin peste patru săptămâni .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?