Kevin Spacey, înlăturat dintr-un film al lui Ridley Scott deja turnat și înlocuit cu Christopher Plummer

Kevin Spacey, înlăturat dintr-un film al lui Ridley Scott deja turnat și înlocuit cu Christopher Plummer

Kevin Spacey a fost înlăturat din distribuția unui film regizat de Ridley Scott care nu a fost încă lansat, în urma acuzațiilor tot mai numeroase privind comportamentul sexual inadecvat al actorului, informează miercuri seară un site american, preluat joi de DPA.

Spacey a fost înlocuit în thrillerul "All the Money in the World", programat pentru lansarea în SUA la 22 decembrie, urmând ca actorul canadian Christopher Plummer să filmeze din nou scenele în care apare personajul J. Paul Getty, scrie Deadline.

Ridley Scott și producătorii Dan Friedkin și Bradley Thomas de la Imperative Productions s-au alăturat distribuției și echipei filmului în decizia unanimă de a renunța la Spacey și a turna din nou scenele în care apărea actorul, a relatat sursa citată.

Această decizie urmează după cea luată de Sony Pictures — un partener în producția filmului — de a retrage producția din ultima zi a Festivalului Institutului american de film.

Totuși, notează DPA, Imperative Productions nu a răspuns unei solicitări de a comenta informația, în timp ce un reprezentant al companiei lui Scott RSA Films din Los Angeles a spus că nu poate confirmă că Spacey a fost înlocuit cu Plummer.

Filmul are la bază povestea reală a răpirii din 1973 a lui John Paul Getty al III-lea și eforturile de salvare care au urmat și care au fost afectate de faptul că bunicul său a refuzat să plătească răscumpărarea.

Decizia de miercuri urmează după mai multe acuzații de comportament sexual inadecvat împotriva lui Kevin Spacey, din partea lui Anthony Rapp, Tony Montana, Roberto Cavazos și a fiului lui Richard Dreyfuss, Harry, printre alții.

Chiar miercuri, jurnalista Heather Unruh a declarat că Spacey i-a agresat sexual fiul care avea vârsta de 18 ani anul trecut, într-un restaurant din Nantucket.

Săptămâna trecută, Netflix a anunțat a anunțat că rupe orice colaborare cu Spacey, care a fost exclus inclusiv din distribuția popularului serial "House of Cards".

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro