Kievul, despre noul „obiectiv” militar al lui Putin: Ucraina este locul sfârșitului tău lipsit de glorie

Kievul, despre noul „obiectiv” militar al lui Putin: Ucraina este locul sfârșitului tău lipsit de glorie

Consilierul președintelui Ucrainei, Mykhailo Podolyak a reacționat la declarațiile lui Vladimir Putin despre noul „obiectiv” al Rusiei războiul început pe 24 februarie.

Vladimir Putin a anunțat noul „obiectiv” al Rusiei în Ucraina FOTO Getty Images

„Propaganda rusă din februarie: „NATO ne-a provocat”. Declarațiile lui Putin de azi: „scopul nostru este să eliminăm Ucraina, negăm existența unei astfel de țări”. De Ziua Cunoașterii în Rusia, lecția de istorie trebuie amintită. Ucraina - locul unde a început totul. Ucraina, de asemenea, este locul sfârșitului tău lipsit de glorie”, a scris Podolyak pe twitter.

Reacția consilierului lui Volodimir Zelenski vine după ce joi, președintele Rusiei aflat într-o vizită în enclava rusă Kaliningrad, a declarat în fața elevilor olimpici că a declarat în fața unor elevi din că scopul „operațiunii militare speciale” este de a elimina „enclava antirusească” ce se creează „pe teritoriul Ucrainei”, transmite agenția rusă de stat Interfax.

„Pe teritoriul Ucrainei de astăzi, au început să creeze o enclavă antirusească care amenință țara noastră. Prin urmare, băieții noștri care luptă acolo îi protejează atât pe locuitorii din Donbas, cât și pe Rusia însăși. Și acest lucru, desigur, merită sprijinul întregii societăți”, a declarat șeful statului în timpul unui dialog cu elevii la lecția deschisă „Vorbește despre cele importante”, la o școală din exlava rusă Kaliningrad.

Acesta a mai afirmat că sarcina și misiunea soldaților și militanților din Donbas este de a „opri acest război, de a proteja oamenii și, bineînțeles, de a proteja Rusia însăși”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...