Kim Kardashian este acuzată că a distrus rochia lui Marilyn Monroe pe care a purtat-o la Gala Met 2022

Kim Kardashian este acuzată că a distrus rochia lui Marilyn Monroe pe care a purtat-o la Gala Met 2022

Pentru a-şi susţine afirmaţiile, Scott Fortner, un colecţionar ce deţine un site dedicat în întregime actriţei Marilyn Monroe, a publicat în această săptămână fotografii cu acea rochie crem decorată cu cristale pe care vedeta de la Hollywood a purtat-o atunci când i-a cântat „Happy Birthday Mr. President" lui John F. Kennedy în 1962.

În prima serie de fotografii, acesta susţine că apare rochia purtată de Marilyn Monroe înainte de Gala Met 2022.

Fotografiile din a doua serie au fost realizate de un prieten al lui Scott Fortner duminică, în vitrina muzeului privat Ripley's din Hollywood, după ce Kim Kardashian a purtat acea rochie.

Imaginile comparative arată că materialul textil este rupt în jurul fermoarului din spate şi lipsesc mai multe cristale sau altele abia se mai ţin într-un singur fir în partea din spate a rochiei.

Acele imagini şi presupusele deteriorări cauzate rochiei, cumpărată la licitaţie de Muzeul Ripley pentru suma record de 4,8 milioane de dolari, au suscitat numeroase critici pe reţelele de socializare în ultimele zile.

Scott Fortner a postat o actualizare miercuri pe contul său de Instagram şi a precizat că „reproşurile (sale) vizau muzeul Ripley's, care a permis ca rochia să fie purtată".

„Orice vedetă căreia i s-ar fi propus să poarte acest articol vestimentar ar fi profitat de ocazie (...) Kim K. a fost pur şi simplu cea care a putut să facă acest lucru", a continuat el.

„Cei de la Ripley's aveau obligaţia de a proteja şi de a conserva acest articol istoric, dar nu au făcut-o. Rochia este acum iremediabil deteriorată şi ar fi fost probabil deteriorată de oricine ar fi purtat-o", a adăugat colecţionarul.

Reprezentanţii muzeului nu au făcut declaraţii pe această temă. La începutul lunii mai, aceştia erau încântaţi că rochia care nu a mai fost niciodată purtată după moartea actriţei, i-a fost împrumutată lui Kim Kardashian pentru Gala Met 2022.

Kim Kardashian, care a ţinut un regim draconic pentru a putea să poarte această rochie legendară, nu a reacţionat deocamdată în urma polemicii apărute pe reţelele de socializare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…