Klaus Iohannis a promulgat legea privind achiziţia a 32 de avioane F-16

Klaus Iohannis a promulgat legea privind achiziţia a 32 de avioane F-16

Legea prevede atribuirea, de către Guvernul României, Guvernului Regatului Norvegiei a contractelor de achiziţie a 32 de avioane F-16 din excedent, pachet de suport logistic şi instruire personal tehnic-ingineresc, cu respectarea prevederilor art. 22 lit. f) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 114/2011 privind atribuirea anumitor contracte de achiziţii publice în domeniile apărării şi securităţii, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 195/2012, cu modificările şi completările ulterioare.

Se autorizează Ministerul Finanţelor, la propunerea Ministerului Apărării Naţionale să asigure suplimentar credite de angajament, reprezentând echivalentul în lei la data intrării în vigoare a prezentei legi a 494 milioane de euro, necesare semnării contractelor.

Creditele bugetare necesare derulării contractelor prevăzute la art. 1, precum şi creditele de angajament suplimentate în condiţiile alin. (2) se asigură din bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Apărării Naţionale, în limita creditelor bugetare alocate prin legile bugetare anuale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro