"Kung Fu Panda 3", pe primul loc în box office-ul nord-american - VIDEO

"Kung Fu Panda 3", pe primul loc în box office-ul nord-american - VIDEO

Animaţia "Kung Fu Panda 3" s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, în weekendul premierei sale, având încasări de 41 de milioane de dolari, de vineri până duminică, informează Reuters.

"Kung Fu Panda 3", pe primul loc în box office-ul nord-american - VIDEO

Aventurile din această franciză continuă în "Kung Fu Panda 3", o peliculă în regia lui Jennifer Yuh şi cu Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan şi Lucy Liu în distribuţie.

După ce a scăpat Valea Liniştită de maleficul lord Shen, paşnicul şi mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea şi toate bunătăţile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, din cauză că dolofanul panda va avea de înfruntat o ameninţare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu, potrivit cinemagia.ro.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat filmul "The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant", în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, cu încasări de 12,4 milioane de dolari. În "The Revenant", Leonardo DiCaprio joacă rolul unui vânător însetat de răzbunare, după ce este abandonat de prietenii săi în vestul american, în condiţii ostile, acţiunea fiind plasată în anul 1823. Pentru acest rol, DiCaprio a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor într-un rol principal" a premiilor Oscar din acest an.

Locul al treilea în box office-ul nord-american a fost ocupat de lungmetrajul "Star Wars: Trezirea Forţei", cel mai recent film din seria "Războiul stelelor", cu încasări de 10,8 milioane de dolari.

Pe poziţia a patra în clasament s-a situat premiera "Furtună Extremă/ The Finest Hours", în regia lui Craig Gillespie, care a avut încasări de 10,3 milioane de dolari, de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane. Filmul îl are în distribuţie pe actorul Casey Affleck şi este bazat pe povestea adevărată a unei operaţiuni de salvare a unei ambarcaţiuni în timpul unei furtuni.

Pe de altă parte, comedia "Un poliţist şi trei sferturi!/ Ride Along 2", regizată de Tim Story, a avut încasări de 8,4 milioane de dolari, în al treilea weekend de la premiera în cinematografele nord-americane.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...