Kyrgios nu o crede nevinovată pe Simona Halep. Mesajul rebelului jucător australian

Kyrgios nu o crede nevinovată pe Simona Halep. Mesajul rebelului jucător australian

Jurnalistul Ben Rothenberg, cel care a anunțat în exclusivitate faptul că Simona Halep a picat testul antidoping după eliminarea din primul tur la US Open, a revenit cu o precizare. El a anunțat cronologia faptelor, după ce multă lume a acuzat-o pe Simona că și-a luat pauză până la finalul anului știind că au fost probleme la testare.

Nick Kyrgios s-a implicat în scandalul de dopaj în care e prinsă Simona Halep. Foto EPA EFE

Ben Rothenberg, fost jurnalist New York Times și unul dintre cei mai apreciați specialiști în tenis, a scis pe Twitter: „Pentru a clarifica, iată care a fost desfășurarea anului bizar al Simonei Halep. Halep a anunțat că își încheie sezonului și că s-a operat la nas pe 15 septembrie. Halep a fost informată de Agenția de Integritate că are un test pozitiv mult după aceea, pe 7 octombrie”, a scris Rothenberg pe Twitter.

Însă anunțul acestuia nu l-a convins pe rebelul jucător australian Nick Kyrgios (27 de ani, 21 ATP), care a răspuns scurt, enigmatic, dar concludent: „Mmhmm”.

image

Suspendată provizoriu din tenisul profesionist, Simona Halep își pregătește apărarea pentru a-i convinge pe anchetatori că nu a folosit intenționat substanța dopantă Roxadustat. Conform specialiștilor, ea nu poate scăpa de suspendarea prevăzută de regulament, între 2 și 4 ani.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale