L-au identificat după ADN!/Comandant rus, lichidat de „dihăniile” HIMARS

L-au identificat după ADN!/Comandant rus, lichidat de „dihăniile” HIMARS

Forțele armate ale Ucrainei au reușit să ucidă un alt militar de rang înalt al Federației Ruse. Este vorba de comandantului Gărzilor Armatei Ruse, Alexei Gorobeț, a cărui moarte a fost confirmată în Rusia.

Presa federală rusă a tăcut despre incident, însă informațiile despre moartea sa au fost publicate de publicația locală Bloknot Volgograd.

Colonelul Gorobeț a condus Divizia a 20-a motorizată pușcași din Volgograd.

Data și circumstanțele morții ocupantului sunt ascunse. Presa rusă a scris doar că a fost lichidată în timpul unei „operațiuni speciale” pe teritoriul Ucrainei. De asemenea, s-a raportat că rămășițele sale au trebuit identificate cu ajutorul unui test ADN.

Potrivit datelor preliminare, Gorobets a fost lichidat atunci când artileria cu rachete HIMARS a lovit baza Forțelor Armate Ruse din regiunea Herson. Aproximativ 150 de ocupanți au fost eliminați, dintre care 5 erau ofițeri.

Forțele Armate ale Ucrainei atacă armata lui Putin în Novaia Kakhovka cu HIMARS - un depozit plin de rachete MLRS a fost distrus.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”