L-au RECRUTAT?/Ponta, Penalul României, acuză pe Facebook CENZURA din țară și LAUDĂ democrația Turciei!!!

L-au RECRUTAT?/Ponta, Penalul României, acuză pe Facebook CENZURA din țară și LAUDĂ democrația Turciei!!!

Penalul României, după ce a avut grijă să arunce, în cârdășie cu Băsescu, niște fumigene pentru presa de teapa Digi24&Co, bălmăjind și băgând în ele mai rău ca plânsa Lenuța, a plecat, iar, la turci. E la Istanbul!

Și aici începe surpriza! Pentru că deplasările sale la turci încep să devină mai mult decât suspecte. Da, știm, pentru noi, poporul amărât, nu pentru SIE, că deh, nu e Secu, așa cum cu tupeu și nesimțire taman ne-a spus!

Oameni buni, poate citesc și scârbele ăstea de la Serviciile Secrete, oricare ar fi ele, ce a scris nenorocitul ăsta de Penal pe contul de Facebook! Din postura de fost prim-ministru al României și actual deputat român. El acuză, cu subiect și predicat, statul român de cenzură! Și laudă statul turc pentru democrație! Asta la ce se încadrează?

Iată postarea Penalului:

„ ...Să vă povestesc ce am pățit azi - de dimineață accesul meu la propriul cont de Facebook a fost blocat. De câte ori intram îmi apărea mesajul "Sorry something went wrong, there was a problem posting your status"! 

Am vorbit cu prietenul meu care se pricepe mai bine la chestiuni de Social Media, a verificat și mi-a spus că totul e ok!? Am încercat din nou de pe alt telefon, de pe IPad și mesajul era invariabil același! Recunosc că m-am enervat și m-am și certat degeaba cu cel care voia cu bună credință să mă ajute. Scuze!

Acum 15 minute am aterizat la Istanbul - surprizăăă, merge imediat să postez pe Facebook!

Păi tot citesc la noi în presa că în Turcia nu e democrație! La ei sau la noi, că nu am înțeles!?”

Oameni buni, căcatul ăsta a fost prim-ministru al României?




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

5 VIDEO București 2024...