La 23 de ani, odrasla lui Borcea nu are bacul, conduce o mașină de 100 mii € și joacă la pariuri

La 23 de ani, odrasla lui Borcea nu are bacul, conduce o mașină de 100 mii € și joacă la pariuri

hiar dacă nu și-a luat încă examenul de bacalaureat, fiul cel mare al milionarului conduce un bolid de nu mai puțin de 100.000 de euro.

Patrick Borcea este primul născut al lui Cristi Borcea. Ajuns la vârsta de 23 de ani, s-a lansat de ceva timp în agricultură.

Firma acestuia, ”Agricola East Way Distribution SRL” a înregistrat 250 de mii de euro profit, scrie impact.ro

Patrick Borcea încă nu a promovat examenul de bacalaureat. Anul trecut s-a înscris să susțină examenul maturității chiar la un liceu din comuna Cetate, acolo unde are și afacerile. Nu a putut ajunge însă la examen, deoarece și-a rupt mâna la fotbal.

Recent, acesta a fost surprins trecând strada neregulamentar pentru a merge într-o casă de pariuri din apropierea biroului tatălui său din Floreasca. Acesta şi-a luat și o cafea, după care s-a urcat în bolidul de lux în valoare de 100.000 de euro.

Patrick Borcea este primul copil al lui Cristi Borcea. După el au urmat nu mai puțin de opt copii pe care omul de afaceri îi are cu patru femei.

Cristi Borcea a mărturtisit că își dorește să scrie o carte autobiografică și că „în patru ani de pușcărie am făcut patru copii. Nu am fost niciodată la camera nupțială. Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor."

Cristi Borcea și-a lăsat fosta soție să se descurce pe cont propriu în Statele Unite, înainte ca Alina Vidican să anunțe prin intermediul contului mamei sale că iubește din nou.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...