La ce să fii atent când te cazezi în camera de hotel: dezvăluirile unui expert din industria hotelieră

La ce să fii atent când te cazezi în camera de hotel: dezvăluirile unui expert din industria hotelieră

O veterană în industria hotelieră a dezvăluit ce se ascunde sub așternuturile din camerele de hotel și la ce ar trebui să fie atenți turiștii atunci când se cazează, potrivit YahooNews.

În alte 12 videoclipuri de pe TikTok, Whiting continuă să dezvăluie mai multe fapte îngrozitoare.

Halee Whiting deține o companie de asistență pentru vânzări hoteliere în SUA și a realizat un clip care a devenit viral despre locul pe care turiștii ar trebui să îl verifice înainte de a petrece noaptea într-o cameră de hotel.

„Iată cum ar trebui să vă verificați camera de hotel înainte de a despacheta”, începe ea să spună în videoclipul care a adunat 5,2 milioane de vizualizări de când a fost încărcat cu titlul „Cum să cauți ploșnițe de pat într-un hotel”.

„Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că în cameră este întuneric. Stingeți luminile, închideți orice jaluzele și folosiți lanterna de la telefon. Și, în timp ce totul este stins, vei veni aici, sub pătură...[și] vei verifica sub toate pliurile... De obicei, le place să stea în colțuri și în pliuri”

Trăgând înapoi cearșaful și protecția saltelei, Whiting, care a lucrat în industria hotelieră timp de 15 ani, le arată celor care o urmăresc unde să caute dăunătorii. „Chiar dacă nu vedeți gândaci, verificați dacă există pete”, adaugă ea, „este ca și cum ar fi pete de sânge, pentru că nici acesta nu este un semn bun”.

„Nu contează cât de luxos este hotelul”

În alte 12 videoclipuri de pe TikTok, Whiting continuă să dezvăluie mai multe fapte îngrozitoare despre gândacii de pat. Ea explică faptul că oaspeții trebuie să le verifice pe întuneric, deoarece insectele sunt nocturne.

Whiting adaugă, de asemenea, că se pot găsi gândaci de pat în hoteluri de cinci stele și chiar în clădiri noi, în timp ce TikTokerii s-au grăbit să împărtășească propriile povești terifiante.

„Nu contează cât de mult plătești, gândacii de pat iubesc călătorii”, a scris un internaut. „Realitatea este că sunt autostopiști”, a spus o alta. „Oamenii îi aduc din alte locuri, nu contează cât de luxos este hotelul”.

„Am luat gândaci de pat de două ori și PTSD-ul este o nebunie”, a scris cineva. „Am luat gândaci de pat de la două hoteluri diferite și am ajuns în spital de ambele ori”, a împărtășit altcineva. „Încă mai am coșmaruri până în ziua de azi”.

Unii angajați ai hotelurilor chiar au ieșit în față pentru a-și detalia experiențele. „Am lucrat la câteva hoteluri scumpe și se întâmplă destul de des”, a spus o persoană. „Lucrez în controlul dăunătorilor și v-ar șoca dacă ați ști cât de multe camere de hotel au gândaci de pat”, a scris un alt utilizator.

Pentru mulți, amenințarea unei infestări a fost mult prea mare. „Nu am mai călătorit de 15 ani din cauza gândacilor de pat”, a spus cineva. „Odată am fost mâncat de viu, aflând că sunt foarte alergic la ele. Asta m-a speriat pe viață”

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...