La ce soluție ilegală a apelat un bărbat care a picat de 14 ori examenul pentru permisul auto. A fost prins

La ce soluție ilegală a apelat un bărbat care a picat de 14 ori examenul pentru permisul auto. A fost prins

Mohammad Shoaib, în vârstă de 38 de ani, din Marea Britanie, a plătit 800 de lire sterline pentru a trece examenul teoretic pentru carnetul de conducere după ce a picat de 14 ori, relatează Mirror .

Bărbatul a picat examenul teoretic pentru permis de 14 ori. FOTO SHUTTERSTOCK (Arhivă)

Disperarea l-a determinat pe bărbat să plătească suma de 800 de lire unor indivizi care urmau să susțină examenul teoretic în locul său.

Domnul Shoaib a furnizat un document provizoriu unui alt bărbat care urma să susțină testul teoretic în numele său. În 30 decembrie individul s-a prezentat la centrul de testare, dar nu a fost lăsat să suțină examenul”, a declarat Stephen Thomas, procuror la Tribunalul din Londra.

„Pe 5 ianuarie, un alt bărbat a încercat să intre în centrul testare din Southampton. În ambele ocazii, cei doi bărbați foloseau licența domnului Shoaib. Cu această ocazie, persoana respectivă a fost lăsată să intre și a trecut testul. Ulterior Shoaib a participat la testul practic unde a recunoscut că a plătit suma de 800 de lire sterline unui bărbat necunoscut în scopul de a obține în mod fraudulos rezultatul pozitiv la examenul teoretic”.

În prezent, bărbatul este cercetat pentru fraudă. Judecătorul Derek Hunter i-a transmis lui Mohammad Shoaib în timpul procesului că: „Dorim să vă pedepsim în comunitate, nu vrem să vă trimitem la închisoare”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...