La noi se închide tot/Sărbătoare în Kenya, românii le salvează turismul!/VIDEO

La noi se închide tot/Sărbătoare în Kenya, românii le salvează turismul!/VIDEO

Mai multe posturi de televiziune si publicatii din Kenya au anuntat, miercuri, ca peste 100 de turisti romani au aterizat la Mombasa, localitate situata pe coasta de sud-est a tarii. Jurnalistii din Kenya au relatat ca este un semn extraordinar pentru revitalizarea turismului din aceasta tara.

Un avion Tarom a aterizat miercuri la Mombasa avand la bord 116 turisti romani. Acestia au fost intampinati cu mare bucurie de jurnalisti si oficiali locali, care le-au oferit cocktailuri traditionale.

„Turismul a primit un impuls extraordinar odata cu primul zbor charter din Romania in Kenya”, a relatat The Star din Kenya.

Este primul grup dintr-o serie de noua grupuri de romani care vor sosi in Kenya pana in luna august.

Turistii romani vor efectua un tur prin mai multe zone ale tarii.

„Este o raza de speranta pentru industria turistica, atat de afectata de pandemie”, a declarat Betty Radier, presedinte al Kenya Tourism Board.

Venirea romanilor a fost relatata pe mai multe canale de stiri din Kenya. „Este primul grup de turisti care vine dupa ce ne-a lovit pandemia de coronavirus”, a relatat prezentatoarea unui post de televiziune.

Un sejur de 7 nopti, pentru 2 persoane, in zona Mombasa din Kenya costa la agentiile de turism din Romania intre 2.200-2.600 de euro, relatează Aktual24.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia