La o bere și un dos de palmă: Clienții unui bar din Japonia plăteau pentru a fi pălmuiți VIDEO

La o bere și un dos de palmă: Clienții unui bar din Japonia plăteau pentru a fi pălmuiți VIDEO

Un bar tradițional din Nagoya, Japonia, care era aproape de faliment, și-a câștigat faima și a revenit în afaceri după ce a început să ofere clienților serviciul de a fi loviți peste față înainte de masă.

Ospătarele săturau clienții de palme înainte de masă FOTO Facebook

La Shachihoko-ya din Nagoya, exista inițial o singură angajată de sex feminin executa loviturile, scrie The Straits Times .

Astfel, fiecare client primea o palmă fără a plăti, conform canalului de YouTube în limba chineză „Save Your Money In Japan”, care a postat videoclipul pe 30 noiembrie.

Pe măsură ce cererea pentru palme înainte de masă a crescut, barul a fost nevoit să angajeze mai multe ospătare pentru a-i mulțumi pe clienți. Ba mai mult, a început să încaseze bani pentru acest serviciu.

Astfel, clienții trebuiau să plătească 100 de yeni (aproximativ 0,90 dolari) pentru a beneficia de o lovitură peste față. De asemenea, există și o taxă suplimentară de 500 de yeni dacă clienții solicită ca o anumită angajată să îi lovească, conform publicației în limba chineză Liberty Times Net.

La acest moment nu există și angajați de sex masculin care să lovească clienții, potrivit relatărilor.

Atât bărbați, cât și femei, japonezi și străini, au mers la barul cu pricina pentru a fi loviți. Serviciul de pălmuit înainte de masă a reanimat, se pare, afacerea.

Cu cât femeile din personal loveau mai tare, cu atât clienții deveneau mai încântați”, a spus realizatorul videoclipului de pe canalul Save Your Money In Japan. „Nu numai că clienții nu erau supărați, dar păreau să se simtă mai relaxați după ce erau loviți. Chiar îi mulțumeau angajatei care i-a lovit.

Videoclipul a adăugat că a fost surprinzător faptul că și cliente femei doreau să fie lovite.

După ce erau lovite, era ca și cum greutățile și stresul vieții lor ar fi dispărut”, arată videoclipul.

În videoclip, se poate auzi un sunet de clopot în timpul fiecărei lovituri.

Nu am întâlnit niciodată o astfel de solicitare în viața mea”, a comentat utilizatorul de pe YouTube.

Poate fi dureros să aplici loviturile”, a comentat utilizatorul de pe Facebook Sin Yin, în chineză.

Momentan, barul a întrerupt serviciul de pălmuire. Nu a fost clar când s-a întâmplat acest lucru, dar o postare de pe contul X al barului a arătat: "Shachihoko-ya în prezent nu mai oferă palme. Apreciem atenția pe care a primit-o, dar nu putem primi vizite cu intenția de a primi palme. Nu ne așteptam ca vechile videoclipuri să devină virale așa că vă rugăm să înțelegeți acest lucru înainte de a veni la noi”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”